TRENDHOUND bir aya gelir. Acaba doların şuankı haline ne diyor. Dolar 6.5 bir dolar 1 halkbank.....
Printable View
TRENDHOUND bir aya gelir. Acaba doların şuankı haline ne diyor. Dolar 6.5 bir dolar 1 halkbank.....
1 Halkbank 0.94 $. Pıyasa değeri 1 milyar 172 milyon dolar.
Bugün elinde nakit olup korkuyu satın alanlar bazı kağıtlarda %20 yakaladı...Trendciğimin bu huyunu seviyorum işte, elinde muhakkak % 50 nakit vardır O'nun ...Ve avını bir timsah gibi bekleyip üstüne atlar...Atlıyordur belkide...Geldin mi trend, sanki bugün senin ayak seslerin vardı piyasada...:rules:
Hic de ogle birsey yakalayamdik hocam.
6.39 Halk
16.00 Kus
Yani paranin yarisindan %6 yakaladik. Totalde %3.
Gençlere stratejik tavsiyelerdir: Bu tür günlerde bakacağınız yer; devre kesici yemiş, bilançosu cillop gibi olup fazla derinliği olmayan ama sağlam gruplara ait hisseler olsun...Ama asla kredili işlem yapmayın abi...İşbu sebeple (hadi % 50 biraz fazla ama en kötü) % 25 civarında nakdiniz bulunsun...
Her zaman...Bak bir daha ve büyük harfle yazıyorum HER ZAMAN...
Bugün ekrana bakamadım midem kaldırmadı, akşam piyasa kapanırken gördüm olanları, kapanış fiyatından biraz işc, biraz garan, biraz halkb aldım. Gündüz izleseydim daha dipten almış olacaktım da bıktım artık bugünkü hareketler aklı mantığı geçti. Ateşle oynamamak lazım aslında ama çok ucuz görünce de dayanamadım.