Printable View
hele bi önce yerleri süpürmeyi bitireyim.... :) Alıntı: Originally Posted by demokrat76 çok muhteşem bir bilimsel açıklama.acaba çamaşır ve yemek yapma konusunda tüyo verirmi?:kahkah:
Deveye sormuşlar,neden boynun eğri diye...O da demişki: Kireçlenme oldu 😁
Alıntı: Originally Posted by demokrat76 borsacı olduğun belli çok büyük risk almış sın yine.:oleyo: riski minimuma indirdim ama :whistling: burayı takip eden annelerin affına sığınıyorum
komutanım ufaklığı görmeye COSTARİKAYA gitti galiba tatile ses seda yok :ss::ss:
Alıntı: Originally Posted by denizci_ hele bi önce yerleri süpürmeyi bitireyim.... :) mühendisler birliği :kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS komutanım ufaklığı görmeye COSTARİKAYA gitti galiba tatile ses seda yok :ss::ss: baba yüreği dayanamaz tabi.komutan da daha bir yufka yürekli:whistling:
Alıntı: Originally Posted by demokrat76 baba yüreği dayanamaz tabi.komutan da daha bir yufka yürekli:whistling: :kahkah::kahkah: ufaklığı alıp neden buraya getirmez bir türlü anlamadım üstat:evil:
Alıntı: Originally Posted by batık Deveye sormuşlar,neden boynun eğri diye...O da demişki: Kireçlenme oldu abi o boyuna 1 araba kireç lazım :wave: