Valla ben şu an tahtanın gidişatından acayip memnunm. Nakış gibi işleniyor. Harika bir gün benim için çünkü önümüzü görmemizde bugünkü hareketler çok önemli. Çok güzel hareket yapıyor tahtacı helal olsun... Kesinlikle YTD
Printable View
Tavan kapanis yapar mi:)?
Harika bir gündü iyi akşamlar YTD
https://i.hizliresim.com/gWvH8s.png
Sayın Horasanlı öncelikle değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Uzun zamandır borsadayım.Şimdiye kadar hiç yorum yazmadım.Ama siz değerli yatırımcıların yorumlarını dikkatlice takip ediyorum.Tecrübelerinize güveniyorum.İnsanların düşüncelerine kırıcı olmadağı sürece saygılıyım.Acseli uzun süredir takip ediyordum.Sizleride burda görünce doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım.Sizler gibi değerli yorumcuları kırmanın veya küstürmenin kimseye faydası olmaz.Sizlerden Allah razı olsun.Selamlar.Sayın Anatolien kıymetli yorumlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum.Lütfen paylaşımlarınıza devam edin.Saygı ve sevgiyle kalın sağlıcakla.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çeyrek kar tahmini olan var mı?
İmkan yok kimse tahmin edemez! Kapasite artışı var dolar kuru artışı var pandemi süreci var herşey var sürpriz bir Bilanço olacak. Olumlu da olabilir olumsuzda. Benim tahminim olumlu yönde ama hiç belli olmaz heyecanla bekliyoruz. 2,3,4 çeyrek kesin olumlu olacak çünkü firma kendisi açıkladı full çalışıyoruz diye. Bu sefer iç piyasaya yönelik üretim daha yüksek olacaktır diye düşünüyorum. Ama yurt dışına ulaştırmada sıkıntı yok ise o zaman varya tarihinin en iyi bilançoları yolda ! Kesinle YTD
haksız itham derken ?
ben söylediklerimin hepsinin arkasındayım geçmiş sayfalarda duruyor kimin ne yazdığı