Originally Posted by
umutabi
Şimdi birde okul alışverişleri var suyundan da koy enflasyon Eylülde %20 o da HOKUS POKUSÇU tüik enflasyonu. Kısaca yıl sonu %20 enflasyon diyelim üstüne %3 ABD enflasyonunu ekleyelim, kanal İstanbul parası , ilaveten YENİ SARAY, betonculara verilecek yandaşlık ulufesi , bankaların batak firmalar için vereceği dötlerini silme kredileri filan hepsini toplayalım karesini alalım sonra 5 Tl bu yılki taban Dolar fiyatının üstüne tüm bu maliyetleri ekleyelim yıl sonu Dolar /TL fiyatını bulalım. Benim hesap OHA çıkııyor o nedenle beton ekonomisine tek Cent yok diyorum başkada bir şey demiyorum. Geçmişte bize iyi geçirmişlerdi , tüm para Tl idi bir gecedede haşırt diye devalüasyon ile paramızı pul metmişilerdi ertesi günü bizim bebeğin bezine % 100 zam gelmişti o gün dersimi aldım ve bu dersi bugüne kadar forumda bilmeyenlere öğretmeye çalıştım , öğrenen öğrendi dersi anlamayan avucunu yaladı ama daha bitmedi bu kafalar yakında yalayacak avuç da bırakmayacak, demiş olayım da sonra demedi olmasın.