a1 capital 0.66 kuruştan satış yaptı ve ara ara devam ediyor. tipik galip ağa taktiği 0.65 kuruştan yüklü alım gösteriyor 0.66 kuruştan çakıyormu ne 0.66 kuruşa mal yığıp duruyor.
Printable View
a1 capital 0.66 kuruştan satış yaptı ve ara ara devam ediyor. tipik galip ağa taktiği 0.65 kuruştan yüklü alım gösteriyor 0.66 kuruştan çakıyormu ne 0.66 kuruşa mal yığıp duruyor.
Hissenin bugün ne yapacağını kimse bilemez sadece tahmin yürütür. İki yönde mümkün.
Düz mantık 30.000.000 lot alacaksın hisse taban olacak .....nerden satarsa satsın galip karı cebe koyuyor
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Akşamı merak ediyorum galip bey % kaçhisse kalacak belki sıfırlarsa şaşırmayacağım süpriz olmayacak benim için...
Yazıkalrım yatırım tavsiyesi değildir.
66 bir türlü kalkmıyor devir mi var acaba. ytd
Engin Yeşil 30 milyon lot satmaya çalışsa bu tahtada (ki bence denedi olmadı) 10 kuruşlara kadar inerdi hisse. Yine de alıcı bulur muydu muamma. Galip'le anlaşınca, tahtaya Galip'in oyuncu olarak gireceği ve elinde virmanlanmış hisse olacağı duyulunca herkesin aklına MRGYO geldi, ulan MRGYO'yu 1,70'e taşıyan Galip bunu ne yapmazdı :) Tek fark MRGYO'da tahtadan toplaya toplaya ilerlerken (acılı) bunda löp et 50 kuruştan 30 milyon lot...Galip'in girdiğini duyan kim varsa atlardı zaten, dün önce ufak bir aşağı salındı sonra 69 kuruştan tak 79'a. herkes emin oldu, oyun başlıyordu ve eminim herkes dün gece (ben dahil) ulan hisse şu kadar olsa, bu kadar olsa zarar çıkar hanıma gidip hanım borsadan çıktım, zararı da çıkardım tövbe bir daha girmeyeceğim diyecekti. 79, 80, 81, 82'yi yaktı....tak tak tak tak tabana...e hani, e hani zararı kapatacaktık, e hani bir daha tövbe girmeyecektik...:( hanım hanım zarar 2 katına çıktı, borsaya girmek var çıkmak yok anlaşılan :) YTD