borsamızın yine maşallahı var. Rabb'im kem gözlerden korusun diyelim. bi anda 1350'lere doğru geldik. onu da kırıp 1200 yolculuğuna başlamak kısmet olacak mı bakalım.
Printable View
borsamızın yine maşallahı var. Rabb'im kem gözlerden korusun diyelim. bi anda 1350'lere doğru geldik. onu da kırıp 1200 yolculuğuna başlamak kısmet olacak mı bakalım.
ben de osd+nzh yaptım en kralı :ok: ayrıca tefasta ne osd'de ne de nzh'de döviz bazlı eurobond gözükmüyor. öyle olsa hergün aynı getiriyi almamız imkansız olurdu. o konuda yanlışı var bazı yorumcuların. malesef hükümetin sıkça neden olduğu bu yıkıcı durumlarda cds nedeniyle düşüyor osd. o da yıllık vadede bakarsan ppz'ye göre yine %2 kardasın.
Osd de 10.65 son dagilimda
Dovize endekdli tahvil var yani eurobond tefastaki dagilim gercek degil mkk dan son portfoy dagilimina bakican tefasa bakarsan yanilirsin
Nzh de yok evetM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa fonu alınır mı diyorum, ertesi gün limon tadı veriyor...:)
Gözüme çarpan bir fonu paylaşmak istiyorum. Mevcutta veya geçmişte GSP fonu bulunduran arkadaş var mı? Haziran sonunda ciddi bir düşüş yaşamış görünüyor. Sebebini bilen var mı? Kar payı ödemesi nedeniyle düşmüş ise tekrar orta vadede artma potansiyeli var gibi görünüyor. Yatırım yapma riskine değer mi sizce? Yorumlarınız ltf