Printable View
Alıntı: Originally Posted by cow_boz Haydi FED, haydi Powell arttır şu fayizleri Çoştur dolar endeksini Güldür yüzümüzü Çökert BİST'i belini kır onun Ons'u da çökert 400TL yap gramı Bak enflasyon geliyor Powell Bırak güvercin olmayı şahin ol biraz :) Çaki burada borsacılar var...
Biden & RTE sarmaş dolaş selfie paylaşsa NATO zirvesinde doları kucağa atarlar :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Dostum su sıcacık gelsene BIST.e Çaki bunun niyeti hep böyle... Dikkat et derim. Webster de sevmez.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Çaki bunun niyeti hep böyle... Dikkat et derim. Webster de sevmez. Emme Webster sever beni öyle deme Biz iyi ehbabız
Emmi seans kapanışında DOBUR aldım Biraz alt pazarda takılalım Tavsiye değil tabi ki :kmk: YTD YTD
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Köylü yürüse satıp alacağım da yürümüyor o da inat etti. Kapanistaki vhs hareketini gordunmu
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstadım sen doğru kağıda mı bakıyorsun acaba sabahtan tavana kitledi inveo. 97 iken söylüyorduk bunları zaten. Kafam intemaya gitmis fuatim
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Çaki bunun niyeti hep böyle... Dikkat et derim. Webster de sevmez. Cakim hocam hakli