Geçen yıl İSO 500 şirketleri kar patlaması yaşamış. Yüzde 142...
Bu ortamda en şanşlı olanlar yakınının veya çocuğunun üzerine 0.99 konut kredsi kullananlar olsa gerek.
Bedava para...
Geçen yıl İSO 500 şirketleri kar patlaması yaşamış. Yüzde 142...
Bu ortamda en şanşlı olanlar yakınının veya çocuğunun üzerine 0.99 konut kredsi kullananlar olsa gerek.
Bedava para...
Çiller: dolar alanın eli yanacak. (Almayanın kıçı tutuşmuştu)
Jöleli: 1 dolar, 1 tL olacak.
Dolar 3.5 TL iken bedava saç traşı kampanyaları, halaylar...
Tarım bakanı: Depolarımız dolu. Gelecek yıla yeten şeker stoğumuz var dedi ve şekeri 6-7 TL den satmaya başladı. Stokçular, zabıta, TÜFE timleri vs...
Şeker şimdi 25 TL. Kaç ay geçti aradan?
Bu siyasetçiler hep güvenilmez mi?
ingilizin biri çıkıp türkler wog dese (esmer ortadoğulu kıro) işte görün ırkçı avrupalılar diye etmediğiniz küfür kalmaz. şimdi ikiyüzlülük yapmayayım ben de çinlileri sevmem misal ama çekik gözlü olduklarından değil pis şeyler yeyip 100 yılda bir salgın hastalık çıkardıklarından. ikisi farklı şeyler. herhangi bir canlının dış görünüşünü aşağılamak tanrının yaratımını aşağılamak başka birşey değil.
Benim vaktim var macera severim dersen
Trenle Halkalı/ plovdiv sofiaya gidiyorsun veya otobüsle oradan uçuyorsun yada 330km ötede Burgazdan Otobüsle İst-Burgaz 400tl x 2
Burgazdan londra 21 haziran gidis 28 haziran dönüş baktım 66€
Onun dışınsa pegasus indirimi bekleyeceksin.d
Ersan kuneri filmi artık bebek sahilde çevirir bedavaya gelir[emoji39]
Bloomberg HT : Doğalgaz tarifesi bir yılda santrallerde %630, sanayide %601, konutta %146 zamlandı
Ev sahipleri neden kiraya yüzde 35 zam yapıyor diye Fox TV yaygara yapıyor...
Şu an 1 milyonluk bir evlerde ESKİ kiracılar 2-3 bin TL ye oturuyor.
1 Milyonun Türkiyenin en yüksek ancak yüzde 80 enflasyona göre 1/4 getirisi olan Nkolaya göre aylık getirisi 18 bin TL.
Şu an 3 milyonluk bir evlerde ESKİ kiracılar 4-5 bin TL ye oturuyor.
3 Milyonun Türkiyenin en yüksek ancak yüzde 80 enflasyona göre 1/4 getirisi olan Nkolaya göre aylık getirisi 54 bin TL.
Sizce bunda bir ANORMALLİK Yok mu?