hayırlı olsun yeni bir taksiti daha ödedik
Printable View
hayırlı olsun yeni bir taksiti daha ödedik
97,5tan 500 lot sattım, 96,5tan aldım. İbişlik, açgözlülük yaptım, 97den 500 sattım, 98 oldu namussuz. Yarın 94 falan açarsa viskileri ikilerim. Coşarsa da uzaktan izlerim ve Smart'a doğru kaydırırım 500 lotu diye düşünüyorum. Gesan'da olabilir, ikisini de minnak şekilde tutacağım uzun vade ve saldırıyoruz bakalım Apaçi gibi, nerde öpüp atacak robotlar merakla bekliyorum.
Sasa Reğiz 2040 öncesi temettü vermez diye düşünüyorum. Bi'de bizim şirket 80 eder olayı, düşündürdü beni temettü konusunda. Hollanda mollanda gitmesin paralar başka diyarlara dermişim ama demem. Zaten aklımda ermez, bu başlıkta okumuştum paravan şirket üstünden kârlar buharlaşmasın diyeni... Yarın düşmesi lazım hissenin... ondan yani...
2040 benim salladığım tarih, net bilgi değil tabii. Yatırımcı sunumuna bakıldığında, yatırımların cevap vermesi 2036-40 arasını gösteriyor. Aslında her dönemin yatırımı kârlılığa güzel cevap veriyor ama gelen para diğer yatırım planına aktarıldığı için temettü durumu uzaklaşıyor bizden... Emekli olma yaşım 2040 ve 60, ölmezsek hedef kendi emekliliğime kadar elimde Sasa tutmak, bakalım ne olacak... Tabii başka bir şirketle tanışırız başka gelişmeler olur ayrı, ölmemek lazım bi'de:)
Endekste 5000 puan altı dipsiz kuyu :(
5700 puanı test etmiş bir endeksin bu kadar kısa sürede destek altına düşmesi ilginç...
hisse senedi piyasalarında güven bırakmıyorlar... Bu şekilde hareketler yabancı yatırımcıyı da kaçırıyor...
Mayıs 2019 da 2 tl olan SASA yı Kasım 2022 de 189.10 tl yapsınlar, sonra 189 tl dan düştü diye atla!
https://i.hizliresim.com/moydikw.PNG