Printable View
Web Jb litrelik 225 olmuş
Alıntı: Originally Posted by aydinc Tamam webcim :kmk: Aydın bey KRF duruyormu hala. Fena gitmiyor son zamanlarda
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aydın bey KRF duruyormu hala. Fena gitmiyor son zamanlarda Aynen hala hesapta KRF güzel gece 12de yazarım güncel fiyatı 0.20 civarı artı gelir bence
Alıntı: Originally Posted by myfinans Doları kıpırdatan şu olmuş. http://www.haber7.com/guncel/haber/2...li-aciklamalar Yok degil ustadim Dolar kipirdamaya basladiktan cok sonra oldu bu aciklama
Alıntı: Originally Posted by aydinc Web Jb litrelik 225 olmuş Viski alirken fiyatina asla bakmam
Alıntı: Originally Posted by Webster Shangil pesimi birak cok tatlisin webstercim kizma webcim seninle burada yasiyorum:)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Aynen hala hesapta KRF güzel gece 12de yazarım güncel fiyatı 0.20 civarı artı gelir bence Aylik 1.8 yapmis Parayi yilda enaz 3 e katlarim diyordun Bu fonlami katliyorsun
Alıntı: Originally Posted by shangil cok tatlisin webstercim kizma webcim seninle burada yasiyorum:) Azer bulbul Erkek erkege tatlisin demez Medwig mudahale edermisim