Sayın Yıldız Tozu ve sayın bidbas haklısnız sakin olmak gerekiyor da ne kadar sakin kalınabilir orası belirsiz
Printable View
Sayın Yıldız Tozu ve sayın bidbas haklısnız sakin olmak gerekiyor da ne kadar sakin kalınabilir orası belirsiz
hepsi hırsız tahtacısından tut Bay Yaşlıya kadar ..
kendime demiştim bu sefer dürüst olacak 2017 gibi olmayacak bu bay yaşlı sahip çıkacak şirkete artık ancak yanılmış yine ..
lanet olsun hissene de senin ve tahtacına da..
al hisselerini başına çal..
bu bay yaşlı utanmadan hala kendini 400 milyon dolarlık satış yapan cyberarka rakip görüyor..
sen daha 10 milyon dolar satış yapamıyorsun kaç senedir dolar bazlı yerinde sayıyor satışlar
lan sen kim cyberark kim..
Kront'un Twitter 'da yaptığı bir paylaşımına yaptığım olumsuz yorumdan sonra yoruma kapamış. Hiçte eliştiriye açık değiller
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç yazan kalmamış. Hissede ky kalmadı mı ne? Eeee CITI onbinlerce lot toplamış son haftalarda normaldir.
https://i.hizliresim.com/i5dl3z9.PNG
Kynin buralardan mal satacağını sanmıyorum. Zararda beklemeyi severiz. Ayrica buralardan satmakta bence cok mantıklı olmaz. Gecmisi tekrar edecekse bir 37-38 hareketi daha yapip 30 tl aşağısına sarkmasi lazim ama etmez artik okadarda degil diyorum içimden...
Siber güvenlik önemli de bu cacık ise yaramaz
Kront tavan olmuş buralarda kimse yok. Eskiden olsa coşmuş idi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.