astor-gesan piyasa değeri başabaş oldu
Printable View
astor-gesan piyasa değeri başabaş oldu
HSBC de ufak ufak destek atıyor. Spek istese + kaparix ama işte ne zaman isteyecek lawuk
Astoru hafıfe almayın bence ,, gesan harika şirket onu kenara koyuyorum ,, astor halen daha 19 fk dan gıdıyor ,, üç çeyrek kar toplamı 1100 k ,, yıl sonu karı ile çok daha ucuzlar , şirkete 2.5 mılyar tl gıbı devasa bır para girdi ,, gesan bu kar rakamlarına bır yıldan önce ulaşamaz,,ve pıyasa astoru yeni fıyatlıyor !!
Ben hep maceradayım en son Acun domınıke çağırdı gıtmedım :kahkah: :halay:,, macera benim soyadım ,, bugün astor alım fırsatı verdi ,, değerlendırmelıydın ,, basit orantı kursan formülü buluşacaksın ama geç kalıyor gıbısin ,, fırsatları değerlendir renkdaşım :halay:
Oncsm , astor, sdttr mahşerın üç atlısı !!:kahkah::kahkah::halay:
Düş peşindeysen düş peşime :kahkah:
Heryerde biz varız :kahkah:, havada , karada , denizde , bıstte :kahkah: domınıkte , astorda ,Oncsm , sdttr de !!
Oncsm satılırmı beee ,,6/7 fk dan arz ettiler şuan bıle 3.çeyrek karına göre 22/23 fk dan gıdıyor ,, boşuna mı infodan arz ettıler !! 72.75 ten malıyet yaptık orada. Zaten oraya kadar 20/30 bin lotlar verıldı pıyasaya , şuan dökülen mal 1 milyon civarı :halay:
Astor fk sını nerden görebiliyoruz. Henuz bilanco gelmedigi icin Akbank uygulamada yok. Mynet finans uygulamada yok.