Haziran ayını işaret etmiştim,olaylar hızla gelişiyor,bir ölüm olayıda bekliyordum bakalım bu piyango kime çıkacak,ben demiyorum sistem öyle diyor,öyle gösteriyor :he:
Printable View
Haziran ayını işaret etmiştim,olaylar hızla gelişiyor,bir ölüm olayıda bekliyordum bakalım bu piyango kime çıkacak,ben demiyorum sistem öyle diyor,öyle gösteriyor :he:
Rus yazar Anton Çehov'a başarısız toplumların doğası sorulduğunda şu cevabı vermiştir:
"Başarısız toplumlarda, her aklı başında zihne karşılık bin aptal ve her düşünüre karşılık bin aptalca söz vardır. Çoğunluk her zaman cahil kalır ve sürekli olarak bilgelerden daha fazladır. Dolayısıyla, bir toplumdaki tartışmalara önemsiz konuların hakim olduğunu ve sığ ve yüzeysel olanın merkez sahneye çıktığını görüyorsanız, o zaman derinden başarısız olmuş bir topluma tanık oluyorsunuz demektir."
Mesela anlamsız şarkılar, sözler milyonları dans ettiriyor, şarkıya eşlik ediyor ve şarkıcı ünlü, tanınan, hatta sevilen biri oluyor. İnsanlar toplumsal meseleler ve hayatın kendisi hakkındaki görüşlerini ciddiye almaya başlıyorlar.
Öte yandan yazarlar ve yazarlar - onları kimse tanımıyor, kimse onlara değer veya ağırlık vermiyor. Çoğu insan sıradanlığı ve duygusuzluğu tercih eder. Aklımızı uyuşturan veya saçmalıklarla güldüren biri, bizi gerçeklerle uyandıran ve gerçeklerle acıtan birinden iyidir.
Cahil toplumlarda demokrasinin işe yaramamasının sebebi budur; çünkü kaderinize karar verecek olanlar cahil çoğunluk olacaktır.
Donald Trump: İran dini liderinin nerede saklandığını biliyoruz, kolay bir hedef. Şimdilik onu vurmayacağız. Ama sabrımız bitmek üzere.
Biz sizi ABD'nin kurulurken atalarının neler yaptığın bildiğimizden, sizi iyi tanırız, sen de tescil etmişsin.
O yobazı İran halkı da sevmez, ne yapman gerekiyorsa yap, ne olacaksa da olsun.
Ama sen ve ortağın en az onun gibisiniz.
Masum halk etkilenmesin.
https://pbs.twimg.com/media/GtqL64Ub...pg&name=medium