Yıllardır sigaramı gömlek cebinde taşırdım.
Son bir yıldır gencligimizde yaptığımız gibi pantolonun parçasında saklıyorum.
Printable View
Almayın hocam rica ediyorum doğma büyüme izmirli olarak İstanbula cevirdiniz burayıda gelin burda rakı içelim nabacanız arsayı evi vs yi
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
finans piyasasinda ve emlak piyasasinda hersey stabilmi hic degisim olmuyormu?
10 sene onceki Istanbul ile simdiki Istanbul bir mi?
Hayir degil
Artik Izmir daha on plana cikti gibi. Orantisal olarak Izmir daha cok goc aliyor gibi. Istanbul da ev fiyatlari stabilken veya duserken Izmir hala cikiyor. Hemde is alani cok cok daha dar olmasina ragmen. Izmirin inanilmaz cazibesi var.
Bu ülkede sapına kadar ATATÜRK/ATAMIZA bağlı aydınlık yüzlü (yüzünü aydınlığa çevirmiş,karanlığa sırt çevirmiş) SAMİMİ MİLLİYETÇİLER var...
Ve benim onlarla hiç bir sorunum yok.... (farklı fikirlerimiz olsa da)
Dost biliriz kendilerini...
saygılar/başarılar
Butun Turkiye ve Suriyeliler yazin Alamancilar ve benim gibi gurbetciler ege kiyilarina akiyor. Kimi tatil icin kimi yerlesmek icin
Bu olusumu engelleyecek tek sey gayrimenkul vergisini artirip ev sahip olma maliyetini artirmaktir. Ama boyle bir sey yakin zamanda olacak gibi degil. O yuzden Izmir ve civarina nufus akisini hickimse engelleyemez.
Izmirdeyken konustugum herkes Izmire olan gocten sikayetciydi. Ama sikayetci olanlarin %90 i Izmirli degildi buna bende dahilim.
Gelmeyin kardesim Izmire. Istanbula gidin. :)
Araba kiraliycam araba yok. Otele gidicez tiklim tikis yer yok herkes ite kaka denize giriyor. Sokakta yuruyorsun herkes dip dibe. Metroya biniyorsun her saniye kalabalik Izmirde.
Millet gec uyandi ama uyandi.
Hanimla artik oyun oynar gibi sokaktaki 34 plakalari sayiyorduk. Artik oyle uzman haline geldikki hangi 34 plaka kiralik hangisi gercek hangisi filo arabasi falan onu tartismaya baslamistik.
Baldizda bize bakip "ikinizde kafayi yemissiniz diyordu"
hanimida kendime benzettim hahahahah
Ha bu arada Izmir otogari eskiden hapishane gibi yerdi. Gecen hafta gittim acaip guzellesmis butun bos dukkanlar dolmus lokantalar dukkanlar isil isil eski karanlik koseler kalmamis cok hosuma gitti
Dibinde point bornova ve iki tane 40 katli bina insaati gordum. Birde Izmir belediyesinin otogara metro projesi haberini okudum
Izmir baya hizli gelisiyor. Bayrakli da bir suru gokdelen insaati var. Adliye o kadar buyuk bina yetmemis yanindaki apartmanlardan yer kiralamis adalet bakanligi.
Insan inanamiyor bu gelisme hizina.
Bu topiğin de b.ku çıkmış.!!!
Geyik gırla..
forum paydaşlarına ve takipçilerine hiç bir fayda sağlamayan gereksiz/boş postlar tavan yapmış durumda maalesef...
Topiğin amacına uygun;
Ekonomi,dolar,yatırım ile ilgili içi dolu kaynağı sağlam bilgileri paylaşan dostları AYRI tutuyorum ve çok teşekkür ediyorum emekleri için...
Saygılar...