14 gün sürenin sebebi o zaten, 14 günde ortaya çıkabiliyor diye bir tesbit var.
Printable View
Şu ortamda piyasanın dönmesinin imkanı yok. Avrupada hayat duruyor abd de de aynısı olacak gibi. Ikikere 111.500 den döndü 3. Ye oraya gelirse long olmayan kalmaz. Ayrıca 149 dan 114 e düşmüş piyasada ben tersteyim battım bittim diyen yok forumda çok ilginç geldi bana. Ky bilinclenmeye basladi viop kolay kolay eski tufalara dusmuyoruz.
Ben tedbir alınmasın demiyorum ki...açıklama gayet net, yurt dışından geldiysen kendini tecrit et...14 gün karantinada kal...bu süre zarfında ateş vs belirti varsa hastaneye başvur, yoksa normal hayata dön.
Millet makarnaya saldırıyor, piyasada kolonya kalmadı...sanki kıyamet kopacak..bu işi de iyice magazine döndürdük.
Abartmak mi endiselenmek mi desek biz bu duruma. Umreden gelen teyze ya da amcayi 1 haftada kac kisi ziyaret etti sizce ? Hosgeldin Allah kabul etsin falan.. oradan cikanlar kac kisiyle gorustu
. S3nin binler dedigin cok mu zor olusuyor zannettin. Kardesim korkmiyorsan korkma ama ben korkuyorum ciddiye aliyorum. Bana birsey olmaz diyenlere aferin mi diyelim cok cesursun mu. Sizlerin vurdumduymazligi tedbirsizligi bizi ve sevdiklerimizi tehdit ediyor. Cehalet mi kotu korkmak mi ..