Citigroup stratejik gözden geçirmenin bir parçası olarak Türkiye'deki aracılık birimini kapatacağını duyurdu
Printable View
Citigroup stratejik gözden geçirmenin bir parçası olarak Türkiye'deki aracılık birimini kapatacağını duyurdu
Endeksler arası acayip farklı görüntüler var, böyle bir durum daha önce hatırlamıyorum.
Bist-Sınaiye bakın, sanki üçgen çiziyor, tekrar yukarı bir 5 nci dalgaya kalkacak gibi. Bist Banka ürkütücü, daha da düşerse hep beraber patlarız gibi, bankacılık böyleyken sınai öyle nasıl oluyor anlamak mümkün değil, Varlık Fonu falan diyorlar..
Bist-30 sanki kompleks bir düzelmenin üçgen bir X dalgası gibi...öte yandan Bist Sınai şahlanırsa, Bist 30 da düzeltmesini bitirdi yeni 5 nci dalganın diyagonalinin ilk başlangıcı gibi...
Ben DXY ve US10Y yi bekliyorum...bunlar ne olacak böyle..kalkmalılar artık, yoksa, kalkmayacaklarsa, bu mevcut hikaye devam edecekse altın uçar...Galiba DJI ın hala gidecek yolu var, Bist de son bir 5 yapmaya niyetli bazı kağıtlar üzerinden, ama DXY, USDTRY hikayesi ucunda...
Dolar bazlı dediğiniz gibi hala aşağı gösteriyor...ama USDTRY mi artacak Bist mi düşecek muamma...Bir de dolar şahlanırsa abartılı, dolar bazında çok ucuz kaldık hikayesiyle yükselme durumu var..DXY ye yoğunlaştık bekliyoruz, bir tarafa kırılırız artık gibi..
7.10.dakikadan sonrası ne bileyim benim aklım pek şeetmedi de gene de mühendis arkadaşlar bir baksın şu videoya.
Yıllar önce dersteyiz, statik dinamik mi, termodinamik mi, malzeme mukavemeti mi, akışkanlar şeysi mi bilmiyorum artık..
Hoca anlatıyor, uçakları anlatıyor, uçağın kanat kesiti, alçak basınç, yüksek basınç, katsayılar, formüller havada uçuşuyor, ama hoca iyi anlatıyor, matrak çekiyor derse...neyse herkes anladı formülleri v.s.
Arkadan arkadaş el kaldırdı;
-Hocam her şeyi anladım da, koskoca uçak havada nasıl duruyo yaw, çok ilginç değil mi dedi?
O hesap, sözüm meclisten dışarı :oleyo:
Sn achiles 7.09 da aydan modul uçuyor yörüngedeki module ulaşıyor ve kenetleniyor,bu arada yukardaki modul de hareketli.Bu kenetlenme daha önce denemesi olmadan tek seferde beceriliyor ,sene de 1972,valla adamlara helal olsun.