Mantıklı,eşbobun bir görevi var kellesini ortaya koymuş,zaten belirtti kefenlen geldik iktidara diye,adam bir defa Türk değil ve bu adama oy verdiler...
Printable View
İyice kabak tadı verdi,yahudinin 100'e yakın atom bombası var,ama iranda olamaz,ulen bir vurumluk canın var arkanda ABD olmazsa bir hiçsin,zaten o ülke yönetiminide ele geçirmişsin,yönetim bile senin tekelinde,yok edilmesi lazım o ülke,işin ilginci Tanrıda sevmiyor bu ırkı gördüğünüz yerde gebertin diyor,bunun iyin ayet bile var,önceden paylaşmıştım,yaşım 70 küçüklüğümden beri israil yahudi olayları hiç bitmiyor ve yok olması lazım,adamlar insan öldürüyor,sıkıştımı daha çok öldürüyor,iyiki hitler bunları yakmış,hepsini yakması lazımmış demekki,binlerce yıldır devamlı yahudi hikayeleri dinliyoruz+araplarda buna dahil...
Endex 9100 sınırında,bugün yine sert satıcılı,bakalım ne olacak,zaten ufaktan ele geçtik,sadece yine ufaktan ilave ediyorum,çünkü değneğin her ucu moklu,zaten borsa mafyavari kara paracıların tekelinde,ne olacağı belirsiz...
7000 üstündeki konya bile 5000 altına inmiş,bendeki kent ise 666 -1500 görmüştü :notr:
Savaşa ABD dahil olursa endex 69 olurmu acep...
Uzun uzadıya düşünce bence ABD'nin katılımı dışarıdan ikmal desteği şeklinde olur, direkt destek olmaz.
Tam kapasite katılırsa, götürüsü getirisinden çok daha fazla olacağından bence katılmaz.
ABD'nin yapacağı şey, mühimmat ve ikmal desteği ile psikolojik destekten öteye geçmez sanırım.!