Eline sağlık... :)
Printable View
Bugün nispeten daha hızlısınız sevgili üstadım;
Elinize sağlık, hayırlı akşamlar.
https://i.hizliresim.com/y0a8q0.jpg
Hayırlı akşamlar...
Size belki tuhaf gelebilir ama ben 15 dk. gecikmeli verilerle çalışıyorum :(
Bu nedenle seans 18:10 'da kapanınca ben 18:26 'da verileri yüklemeye başlıyorum. Bu benim en erken başlama zamanımdır. Anlık veri kullansam seans biter bitmez yüklemelere başlarım...
Yükleme için geldiğimde de buraya uğramadan geçmiyorum...
Gerçi seans falan izlediğim de yok. Öyle arada bir bakarım o kadar...
Laf aramızda kalsın. Bende bakmamak için yırtınıyorum. Ama nafile yakında çekirdek çitlemeye başlayacağım. :) en güzelini yapıyorsunuz. İnsanın kendine hakim olabilmesi çok iyi. Bazen fırsatlar doğuyor. Elim gidiyor. Sonra yok yaa diyorum. Kafam dağılsın diye çay söylüyorum. Çay bitmeden aklımdan geçen olmuş bitmiş oluyor. Cıhh. izlememek lazım abi. Hadi uzuncu olamıyoruz kabul. Yahu en azından ortacı takılalım. Hadi olmadı 1 ay sabredelim abi...Diyorum.
Kendime Notlar...
Yukarıdaki mesajı dünkü sorundan sonra süre kısalmış olarak yorumladım. O yüzden dedim üstad
Kendine bir yol bulmadan başarılı olunmuyor...
Şimdi bu defa 1 ay dersin 1-2 başarı olur, sonra gün gelir gümlersin. İşte o zaman yine karar değiştirirsen sebât etmemiş olursun ve herşey sil baştan olur ve netice vermez...
Neyse ona devam etmek lâzım...
Benim ilk MRDIN alalım neredeyse Temmuz gelirse 1 yıla yakın olacak. Arada yılbaşında ilk temettüyü almıştım. Yerine hemen yeni hisseleri ekledim. Kısmetse Temmuz ayında yine temettü alıp yeni hisselerimi ekleyeceğim...
Arada satar mıyım? %100 kâr görmeden gerek yok!!! O günler bir gelsin o zaman bakarız. Satınca da zaten hepsini satmam. Ana parayı çıkarır gerisini bedavaya bırakırım... :kmk:
Hayırlı geceler sayın T/A...
Sorunları giderdiğinize sevindim...
Emekleriniz için çok teşekkürler....
Bereketli kazançlar dilerim...