cok uzun zamandir boyle yaw...ama iyice sabit fikir oldu. 3 senedir izliyorum bu tahtayi. hep bir umut vardi o da kalmadi. kanaat getirdigim budur. umut yok! bu arada cocuk gibi laf sokma cabasi nedir ya😂 hic ugrasamam baska kapiya!
Printable View
cok uzun zamandir boyle yaw...ama iyice sabit fikir oldu. 3 senedir izliyorum bu tahtayi. hep bir umut vardi o da kalmadi. kanaat getirdigim budur. umut yok! bu arada cocuk gibi laf sokma cabasi nedir ya😂 hic ugrasamam baska kapiya!
Dostum ; bucim neden çemtasi satsın..
Bir bursalı olarak her 2 şirketi de biliyorum burada burnumun dibinde...
Bursa çimento battı da paraya mı ihtiyacı varda çemtasi satsın..
Kim değerli ve ileride daha da değerlenecek sirketini satsın..
Veya kim neden bursa çimentodan cemtas'ın %58 almak istedin (yatırım için mi ) stratejik ortak olmak için mi ( ki çemtasi n bunada ihtiyacı yok)
Yatırımını tamamlamış bir şirket cemtas..sermayeye ihtiyacı yok..parayada ihtiyaci yok pazarada ihtiyaci yok kendi pazarini zaten yaratiyor..büyüme ivmesi hem ciro anlamında hem kâr anlamında yükseliyor..
Bana şöyle gerçekçi cümleler kur..
Yoksa burada millete hayal satma ..
Yönetim kurulu üyesi bile bucim payını satıp cemtas alıyor sen hala daha hayal kuruyorsun ..
MEVLANA 'NIN BİR SÖZÜ :
'' Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme .... Çünkü işte orası, gidişatın değişeceği yer ve zamandır.'' Mevlana:yes:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
ironi vardi kacirmissin ne diyeyim😂