İş yatırım aracılığı ile kademelere günlerdir milyon lot satış yazıp kağıdı baskılayan zat inşallah tüm lotlarına bloke gelir.İnşallah piyasa dolandırıcılığı ile yargılanırsın. YTD
Printable View
İş yatırım aracılığı ile kademelere günlerdir milyon lot satış yazıp kağıdı baskılayan zat inşallah tüm lotlarına bloke gelir.İnşallah piyasa dolandırıcılığı ile yargılanırsın. YTD
Senin bu bedduan tutmaz sayın Macintosh.. Çünkü 3 aydan beri hisseyi blokeleyen baskılayan bizzat patron Mücahit efendi ve çetesi.. Onun içindir ki bu ABD vatandaşı ve ABD nin hizmetindeki zatı maalisef Turkiyede yargılayacak, hesap soracak hiçbir kişi, kurum, kuruluş yok.. geçen yıl haklarında 50 bin şikayet yapılmış sonuç ne mi ? Alenen soyguna hırsızlığa devam..
O zaman üstat beddua yerine 'God bless America',,,,'God bless Mücahit' yazsak insafa gelir mi?YTD
ben bi deniyecem:
God bless Mücahit.
Jesus loves Mücahit.
Bildiğiniz gibi borsada yükselişler için hikayeye gerek vardır.
Bir şeyler uydurursunuz hisseyi yürütürsünüz.
Burada da hikaye TAGLİG olacak sanırım.
Diğer yandan Taglig'in durumu nedir, eti nedir budu nedir.
İHEVA'nın TAGLİG'i alması İHEVA'ya ne katar ne kadar karlılık getirir.
https://www.youtube.com/watch?v=x3OOAAI7dO4
Kimde vatandaşı si2lemiyur,mobbing var baskı var bezdirme var,şikayet var,CİMER var.Var oğlu da var ama icraat yok. Benim sabrım Cumaya kadar en fazla.YTD
Yukarıdan başka gidecek yön kalmadı.
Brüt takas kalkana kadar 2,60-2,70 li seviyelere gelirse yasaklar kalktıktan sonrada her şey 2-3 tavana bakar.
Brüt takas kalktığında kafasına vurmasalar bari,normal koşullarda satıcı pek yok ara ara tahtaya alıcı geliyor ,daha önce almış olup karı görenler ertesi gün ufak çıkışlar yapıyor, zaten fazla hacmi olmayan bir tahta.brüt takas kalktığında,endeks bozarsa açığa satış muhtemel ,yok endeks kendini korur ya da düzeltmesini falan yapmış olursa tavan tavan muhtemel.
Her düşüşte ufak ufak topluyorum.normalde ortalama düşürmem gerekirken ortalam yükseliyor :)
Yeni haftaya nasıl başlayacağız bakalım ?
Ithal ürünler Ek vergi bizim su arıtma cihazlarını da kapsıyor .(GTIP. Numarasından anladığım kadarıyla.)
84.21 ile başlayan GTIP numarası resmi gazete'de de var.