Borsa yükselirken yerinde sayan hisseler borsa düşerken en onde ve çok onlar düşer. Hele martidaki gibi haysiyetsiz spekler varsa batirirlar kucuk yatırımcıyı
Printable View
Borsa yükselirken yerinde sayan hisseler borsa düşerken en onde ve çok onlar düşer. Hele martidaki gibi haysiyetsiz spekler varsa batirirlar kucuk yatırımcıyı
allahsız kitapsızlar... ulan bari düştüğün kademeyi kaldır 1 tane.. seni aldığım güne de .. martına da.. otelinede.. metro grubuna lanet etmiştim elime sürmedim.. zararım çıksın bak , kar demiyorum aldığım yere gel lanetle uğurlucam söz
0.86 dan tepki geleceğini tahmin ediyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
‘’GEM’in %10 iskontolu alım opsiyonu nedeniyle 0,83’e kadar gevşeyeceği’’ ifade ediliyor. 3. kişi bilgisidir. Alım opsiyonuna ilişkin bilgim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.89 dan aşağı salmaması olumlu.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber akışı ile birlikte TL enstrumanlarda değer kayıplar devam ediyor. Dün belirttiğim 107.300 Takip Seviyesine hızlı gelindi. Panik havasıyla sürecin kararsızlıklara sebep vermesi kaçınılmaz . Dolar bazlı Endeks100 240 dk grafiklerde de omuz baş omuz formasyonu da hedefini bir miktar aştı. Burada amaç teknik analiz değil, trend takibi ve takip seviyeleriyle karar verme yetisinin güçlendirilmesidir. Dış şok diye adlandırılan riskleri kenarda tutarsak seviyelerin önemli olduğunu düşünüyorum. 109.500 altında kalındıpı sürece düşüş riski mevcut. 107.300 üzerinde kalındığı sürece kısa tradeler için takip edilebilir. 107.300 aşağısında risk artacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi