Patrick'i mi tasvir ettin?:yes:
Printable View
Yurtdışı için Midas hesap açtım düzeltme bekleyince hazır olsun diye ben bekledikçe daha yukarı gittiler ama sabırlıyımdır .
IB herkes bahşediyor yurtdışı firmasının herhangi bir temsilciliği var mı burada bir sıkıntı durumunda ulaşabileceğimiz .
Bu arada Geçimşe baktım genel anlamda Midas kötü yorumlar var acaba nedir sebebi Türkiye’deki yetkili bir aracı kurum değil mi bunlar
IB'nin Türkiye'de temsilciliği yok. Müşteri Hizmetleri ilgileniyor ama site üzerinden problem olunca. TC ile ne kadar az alakaları olursa o kadar iyi. ;)
Midas'ı tanımam etmem. Yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı da önermem. Kişiye göre değişir tabi bu.
ytd
Interactive Brokers kripto para alım-satım işine girmiş. Sadece U.S vatandaşları için geçerli.
https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=49513
Preview'da 1 pound gösterdi komisyonu yanlış görmediysem. IMB'a ekleme yaptım ama asıl rapor yarına çıkar. Çok iyi oldu böyle. LSE'den her alıma 10 dolar bayılıyordum enayi gibi aylardır. 50-60 dolar sırf oradan yedim kazık. (tiered fiyatlandırmasından bahsediyorum bu arada)
ytd
Rapor çıkmış, £1 komisyon + 0.05% LSE vergisi almışlar. Çok iyi.