bira köpüğü değil türk kahvesi köpüğü bu, bunun vitamini köpüğünde...
Printable View
Hala daha yüzleşme yok bence. Alaçatıda hala eller havaya yapılıyor. Restorantlar, barlar, diskolar dolu ağzına kadar. Ebesini tersten görecek tatil sonrası önlemini alamayan bir grup zümre. Önlem alanlarda görecek ama düzden. Vayy asgari ücretli emeklinin ve gariban vatandaşın haline.
Iyide trump towerda benim bildiğim yabancı payı yok değilki trumpın olsun
Bak bu doğru, sn thejack nickli arkadaşımızın 2 ay önce yaptığı teknik analize binaen bir çıkarım yaparsam..ama tersten:)..3 ay civarında bir yakınsamayla 6'yı bulacağımızı düşünüyorum..:)
O dayanaklarını açıklamasada, ben açıklayayım..tabi refaransım onun görmediğimiz teknik analizine göre, belirteyim..:)
Yanlış hatırlamıyorsam ilk dolar 4,5-4,6'lerde iken, dolar 4.08-4.93 arasında 29 ay sabit kalacak dedi..
Aşağı yukarı doların 4.00'lerden 4.5-4.6'lara 1 ay civarında geldiğini düşünürsek, bu seviyelerden sonra 4,93'ü görmesi 2 ay aldı..
Sonuçta yaklaşık 3 ay sonra dolar 6 olur, daha fazla değil..:)
Not: bak bu sizin IMF'i duyduğum anda dolarımı satırım tezinize katılmıyorum, söyliyeyim..doların artışı ciddi seviyelere gelmedikten sonra ama..
Sn. Discover'in kulakları çınlasın, 2013'den beri nelerini gördü bu başlık..:oleyo: