Printable View
Alıntı: Originally Posted by HASAT Efendim tam da kırma zeytin zamanı. Yolunuz Bafa Gölü civarlarında düşerse gelin istediğiniz kadar toplayın. i Reha Gaya sorar az sonra, istediğimiz kadar derken, ne kadar toplam zeytin çıkar kg olarak
Alıntı: Originally Posted by guneysu Reha Gaya sorar az sonra, istediğimiz kadar derken, ne kadar toplam zeytin çıkar kg olarak bence sen reha gaya üzerinden soruyon. 1-2 kğ daha fazlasını ne edecen
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bence sen reha gaya üzerinden soruyon. 1-2 kğ daha fazlasını ne edecen kendim için sormadım yahu, Gaya bey için sorduydum daha ek olarak soracağı sorular var tabii ki, benim aklıma gelen. yol uzun, dinlenme, barınma, içme vs vs. :kahkah:
İyi akşamlar afiyet olsun sofra.
Alıntı: Originally Posted by carkos İyi akşamlar afiyet olsun sofra. Bilmukabele, afiyet olsun.
Efendim ne kadar isterseniz. Afiyetler olsun. Ericsson GA 628 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by HASAT Efendim ne kadar isterseniz. Afiyetler olsun. Ericsson GA 628 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu laz zeytin ağaçlarını kökünden söker götürür yahu, benden söylemesi!:kahkah:
https://i.hizliresim.com/5NvmV5.jpg