Tablo yukarıda bekliyoruz. 1 yıldır aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Adnan tutuklandı haberi ?
Printable View
Tablo yukarıda bekliyoruz. 1 yıldır aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Adnan tutuklandı haberi ?
Lorası ele geçirmeden adeseye alamazsınız
Buyrun lorasa
https://i.hizliresim.com/bzcs0a7.jpg
Lorasta Diğer imtiyazlı hisselerin bir kısmı da Adesenin elinde :)
Noya Çelik %50 side Adnanın...
Geriye %48,98 kalmış buyrun alın...
Biz buradayız gardaşım
Hisselerimin üzerine bir bardak su içtim unuttum.
Yok Adnan Çolak’ı tutuklatmışta yok take overmış da hepsi hikaye.Haberi,basıp toplamak için yazdırdılar Twitter da.Adam Türkiye de bile yaşamıyor.Adesenin kökünü alsan yine take over olmaz.Loras’ın elindeki imtiyazlı payları alırsan ancak bütün iştirakleri ele geçirirsin yoksa mümkün değil.İmtiyazlı paylar 40 milyon adet,yarıdan bir fazlası noyanın elinde.Kimse alamaz ele geçiremez.İşkembeden sallamayın.Bu şirketin ges yatırımları var gerek lorası gerek imaşın.Adnan şirketi batıkken aldı borçlarını ödedi bankalara faktoring şirketlerine.Loras hiç olmadığı kadar toplu.Hisse fiyatı düşük ama gırtlak maldalar.Daha fazla konuşturmayın beni.İmaş bedelsiz verdi selva 500 bedelsiz açıkladı lorasın da bilonçosuna bi zahmet bakıverin.Hisseye değil şirkete yatırım yapılır.Vakti gelir su akar yolunu bulur.
Adamlar 100 milyon lotla adeseyi çeviriyor,çünkü toplayamıyor.Dışarı da çok mal var.Sen istediğin kadar mal al.seni mal sahibi yapar.Ama Selva Loras İmaş öyle değil.
40 milyon dolara ev satılıyor İstanbulda.1.93 e gelirse o zaman çarşı karışır.Pusu da bekleyen bir sürü yamyam var.Al ben yiyemedim sen ye derlerse bilemem tabi.1 liradan rüçhan kullanıp 384 milyon para koydular şubat ayında.Bu paranın da bir maliyeti var.
Paralarını çöpe atacaklarsa buyursun atsınlar hodri meydan.