bunların prompter ı kapanınca gözüne ışık tutmuş tavşan gibi kalıyorlar :-))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bunların prompter ı kapanınca gözüne ışık tutmuş tavşan gibi kalıyorlar :-))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mali tablo öyle demiyor. Şöyle diyim, biz bir eşşek aldık. Eşşek para etmiyor, yaptığı is yediği yemi kurtarmıyor. Ama eşşek ölse derisini yüzüp satsak aldığımız fiyattan daha fazla para eder.
Aynen durum Burdur. Kabaca 5.500 mil varlık (250mil kira geliri) var bunun 125mil kısmı nakit kasada bekliyor. 2.500 mil BORC var bunun 1.400 mil uzun vadeli. Net 3.200mil varlık. Şuan piyasa değeri 900mil. Bu eşşeğin derisi 2.500mil eder.
Zehirlesek mi? :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İŞGYO hisse senedinde yaşanan Falling Knife tipi düşüşün nedenini investorrelations@isgyo.com.tr ye sormuştum...
Özetle herşey yolunda, KAP'a açıklanması gereken olumsuz bir şey söz konusu değil demişler.
Cümle arasında da "Şirketimiz 5 milyar TL portföy büyüklüğü, güçlü öz kaynak yapısı, düşük ve yönetilebilir borç seviyesi ile faaliyetlerine, yatırımlarına planladığı şekilde devam etmektedir. " yaznışlar. Piyasa değerine bak portföy büyüklüğüne bak, ne diyeyim Allah piyasa değerine sahip çıkan şirketlere yatırım nasip etsin bundan sonra diyeyim.
Emeğinize sağlık tşk
Hep birlikte sıkıştıralım. İş Bankası şimdi geri alım yapmayacak da ne zaman geri alım yapacak? Bu soyguna İş Bankası da ortak oluyor. Bir ezberim vardı: Başında İŞ olan hiç bir şeye bulaşmam bu ülkede diye, gittik salak gibi girdik bu yatırıma... Şimdi uğraş dur yıllarca zarar çıksın diye. iflas değerine gelmiş çöp kağıt.
0.28 defter değeri ile kâr eden ülkenin en büyük GYO Suna zorla bizi ortak ettiler.aldikca almak zorunda kaldık. Şimdi ne olacak.kendi adıma aldığım lotlarla iki yıl işlem yapmayı düşünmuyorum. Hele bu fiyatlara
halk adına halkın emaneti olan işbank denetimlerini yapan chp**den atama siyaset eskileri..
yönetim sendikasandığı üyesi mayışlı çalışanlar....
işdoğan petrolofisi travması - iştim area travması ..izdemir birde hani hep zarar eden arıkan mı neydi başında.sonra satıldı oda terfi aldı...
işdoğandan petrole kayan milyardolarlık borç ne oldu ..kapandımı acaba.**area zararı nasıl mahsup edildi.şişe cam da vardı ortak..
derken zeytinci vardı hayalicimiydi ne...
neyse işfinans önemli**kapanmadı....yeni büyük ortak nasıl oluştu..halk adına denetleyen chp bu yeni ortaklığa ne diyor nasıl bir şirkete katkısı var..
sırada işgyo ...dikkat önemli izle incele..
halkın emaneti işbank iştiraklerin bazısında başlayan borsa baskılı organize le değişim nasıl oluyor.talimatlar kimden .**hangi zamanlarda**tarih**önemli..memleketin hangi döneminde..yakın tarih...
chp halk adına denetimi tıkandığı ortada ..Devletimiz el atmalı...denetime katkı yapmalı...çok önemli...