Printable View
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Işık ökte yayında kahkaha krizine girdi. Diğer adam konuşuyor. Bunun gülme sesleri geliyor arka plandan. [emoji3] Ne diyoe çakal
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Niza yokmu, şimdi?:notr: Boşuna dikelmeyelim, baslikta!:oleyo: Alıntı: Originally Posted by dimitris Kimi pıçaklayım abi ? Exalibur elimde bekliyorum
zabıta geldi.. dağılalım beyler
Sarı kafa öleydi iyi olurdu eninde sonunda ölmeyecek mi? Pıçaklayın bir an önce dünya rahatlasın.
Alıntı: Originally Posted by vicont Sizce yonetim bu elestirilerinizi umursuyor mu? Ya da diger uyenin elesrilerini ? Bu forumda bir kural var o da yonetimin keyfiyeti(sayin objektifi tenzih ediyorum). Vatandasin birisi harf degistirerek argo kufur karisimi kelimeler turetiyor rapor ediyorum hic birsey olmuyor. Fazla takilmayin bence. Size saglik ve afiyet dilerim. Bence sizde fazla takılmayın kelimelere, forumda eğlenceli zaman geçirmeye bakın özel android program kurduk, küfür atışma olunca hemen siliyor sadece objektif derseniz bize haksızlık etmiş olmazsın sana göre ! Android alınabilir ama !! Sonuçta düşünen bir makina
Alıntı: Originally Posted by guneysu Exalibur elimde bekliyorum Ben gidip çocuklara bakayım. Hava az serin, üzenlerini açmasınlar ....
Alıntı: Originally Posted by dimitris Ben gidip çocuklara bakayım. Hava az serin, üzenlerini açmasınlar .... Siz de hemen su koyverdiniz, bu faşist yonetime!:he: Vur vur inlesin, faşist yönetim dinlesin, Reha GAYA geliyor!:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Siz de hemen su koyverdiniz, bu faşist yonetime!:he: Vur vur inlesin, faşist yönetim dinlesin, Reha GAYA geliyor!:yahoo: Ben pıçak dedim , adam Exalibur 'u masaya koydu , ne deyim abi :)