Ona dikkat etmemiştim ama öyle galiba, videoda daha net gözüküyor 1.59dan itibaren.
Printable View
Hergün Akyatırım ve işyatırımdan günlük bülten gelir yıllardır e-mail olarak, ne zaman ekonominin ateşi çıksa göndermemeye başlarlar. Bugün iş yatırım yine göndermedi...
Diğerleri çözülürde, turizm kötü oldu. Benim öngörüm. Özellikle düşük eğitim ve beceri düzeyi gerektiren mesleklere sahip olanlar daha fazla etkilenecek. Mesela garsonlar. Zira eğer sosyal mesafe kuralına göre düzen kurulursa daha az garson gerekecektir. Dükkan kirası ödemek için işyerleri daha yüksek fiyat politikası uygulamak veya kiraları düşürme yoluna gitmek zorunda kalacaklar. Salgın bitsede dram bitmeyecek.
Ancak özellikle belli bir kitledeki umursamazlık bu kuralların fiiliyatta rafa kaldırılmasına ve eski düzene geri dönülmesini akla getiriyor.
Bu arada bu olay sonrasında altın rezervlerinin yükselmesini bekliyorum. Zira artık öngörülmeyen risk gerçekleşti ve ülkeler ciddi kaynak harcamak zorunda kaldılar. Bir daha aynı durumda kalmamak için acil durum kaynaklarını oluşturmak veya var olanları güçlendirmek zorunda kalacaklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydınlar .
dün bir berberle konuştuk iki koltuğu var .
Birer gün pas geçerek geleceklermiş iki ortak
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
UsdTry 7.2424
Ffüs 7.106
Tfüs 60
Balkon yıkandı.
Bireysel yatirimlarimiz ne olursa olsun, hepimizi ozellikle cocuklarimizi ve yeni nesili her konuda cok zor bir gelecek bekliyor mslf
Benim cocuklugumun gencligimin gectigi 80 ve 90 yillari ne guzeldi. Sonra dunya nekadar kotulesti diye konusurken birde korona geldi. Seyredin bundan sonraki rezillikleri
Afedersiniz arkadas ortaminda bile anahtarini yere dusuren yere egilmesin korona sonrasi