Baştaş da 6.76 eksi demek ki tutundurma çabaları boşa gitti
Printable View
Baştaş da 6.76 eksi demek ki tutundurma çabaları boşa gitti
*KONYA-Konya Çimento 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -106.156.126 TL (Önceki -307.119.822 TL)
Bana sanki bir sancısı var gibi geldi.
Yoksa buralardan kaptırdığı malları 2 senede toplayamaz. K.y.t.d.
Ben olsam panikle satanların mallarını aldığım gibi tavana yapıştırır bir daha hisseye kimseyi bulaştırmazdım. Benim hayalim kimseyi bağlamaz.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir (K.Y.T.D.)
Sayın aloneman konya ya döndünüzmü?
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
ACA42
Kimse yok mi? Hissede heves bırakmadılar.. Yalnız kaldım.y.t.d.
Adam hala o Bora ben degilim diyor utanmadan 😆 SPK sacro denen dolandırıcıya ceza verdiyse o TC noya veriyor. Bunun dayısı var, kayinçosu var, yeğeni var, varoğlu var. Yani adam yine istediği gibi çalıp oynar.
Bankanın adını yazmayım, bir bankanın güvenlikçisi olarak çalışırken covid dönemi THY’den bir miktar para kazanmış sonra sosyal medyada böyle hayrına 😂 işler yapmaya başlamış. X’de sacro ve spk diye aratırsanız ne çok sevmeyeni varmış görüyorsunuz. X hesabında ‘hocam’ diyen, iltifat edenler de çetenin diğer üyeleridir herhalde. Bu kadar becerisizlikten sonra hala takipçisi olması da ülke yönetimini andırıyor 😂
Düldül bu şirketlerin başında olduğu müdetçe bir halt olmaz arkadaşlar. Bu onursuz adam fransızlarıda şeytanlaştırdı ..... O gitmeden takip etmeye bile gerek yok ... ytd