Bu günlerde geberik olsada elde nakit varsa %10 faiz var...Benim için orası değilde borsa ayağında fena durumdayız..Orada hem fiyat hareketlerinden hemde temettüden ciddi kazanç yapıyordum...Artık sıcak soğuk para gelme itimali olmadığından paket olarak kaldım...Acil ihtiyaçlar için elimdeki TRY leri dövize endexli fonlara gömdüm...Bakalım sistemin bizi dikmesine engel olacak mı!!!!
Bende 4-6 faizli eurobond var. Ben o zaman oturup ağlayım.
Warren buffet abi ben hep amerikaya yatırdı ve amerika hep kazandı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20-05-2023, 21:22
paramanya
Alıntı:
Originally Posted by tradex2020
Selamlar... 2K için tam bir ay önce %28'den KKM yaptım. P.tesi bozdurup %40 'dan mevduat yapsam, zarar veya kar eder miyim? hangisi avantajlı olur acaba ?
Tam 30 gün geçmişe 20.603 lira kar olur .
%40 faiz( 32gun) bulursanız tabi.
20-05-2023, 21:28
pilavli
Alıntı:
Originally Posted by Westwind
Yardım ettiği kişiyi sosyal medyada ifşa etmek nedir ya. Ayıp denen bir şey var.
İfşa etmemiş kimlik bilgisi paylaşmamış. Başına gelen olayı anlatıyor, kişi belli değil.
20-05-2023, 21:28
realities
Alıntı:
Yardım ettiği kişiyi sosyal medyada ifşa etmek nedir ya. Ayıp denen bir şey var.
apartman görevlisi dediğinin üstüne en az bir dairesi vardır kaldı ki isim zikredilmemiş..
20-05-2023, 21:30
heval
Alıntı:
İsim vermeden yazmış, kendi ismide yok...Eğer anlattığı doğru ise yapacağı şey belli...O kesimden mümkün olduğu kadar az dialog ve ticaret...Ayrıca tanımadığı kişilere de yardımı bırakmalı...
20-05-2023, 21:41
bahri
Alıntı:
Originally Posted by realities
apartman görevlisi dediğinin üstüne en az bir dairesi vardır kaldı ki isim zikredilmemiş..
apartman görevlisini bana sorun :kahkah:
20-05-2023, 21:47
Aero123
Sizce haftaya kkm mi yapmalı vadeli mevduat mı,
Yorumlariniz nedir
20-05-2023, 21:54
memet şimşek
Alıntı:
devamlı yardıma alıştırmak çok yanlış....bikere vermediğinde ağzınıza s...lar....aman ha....alıştırma f...ri diye bisöz vardıda gerisini siz söyleyin...helede seni tanıyosa bittin....