Bu arada Sn. Bay Kanki ses verin, yoksunuz son günlerde... Çay içecekmiyiz Cenkin elinden???
Printable View
Bu arada Sn. Bay Kanki ses verin, yoksunuz son günlerde... Çay içecekmiyiz Cenkin elinden???
Kitapsız adam bi yükseltmedi gitti 6 senedir. Ben senin yapacağın ticaretin de ayakkabının da tekerinin de.
[QUOTE=ykselbey;1721282]Kitapsız adam bi yükseltmedi gitti 6 senedir. Ben senin yapacağın ticaretin de ayakkabının da tekerinin de.
:):) Sn ykselbey, gerçekten bu ESEM bize kafa yedirtti. Sanırım bu kadar aktif ve sürekli forum kullanan sadık müşteri yoktur. Gerçi 18/07/2018 tarihinden önce buralarda bir iki arkadaştık şimdi bayağı kalabalıklaştık.Bu kadar dandik bir hissenin forum sayfası bu kadar aktif olur...
SPKnın son olayıyla ilgili şirketin KAPta bir açıklama yapması gerekmez miydi? Durumdan bahsedip, genel kurul gündemine eklenmesine vs. tarzında bir açıklama
konunun şirket tarafından yapılacak olan ilk genel kurul toplantısının gündemine alınmasının Esem Spor Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den istenmesine karar verilmiştir.
Bu konu istenmiş midir? Resmi olarak bilmiyoruz. İstendi ise ESEM yönetim kurulu bu konu ile ilgili genel kurul gündemine alınmış mıdır? Bunlar olsaydı sanırım haberimiz olurdu. Önümüz de 8 işlem günü var bekleyeceğiz..
0507 638 36 61 ismim teoman yalçın whatsap grubu varsa ekleyin ben istanbuldayim yonetim kuruluna gidelim
Teoman bey grubu dava sureci olacaksa kuralim demistim.kurulu bi gorelim aklimdasiniz
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.