Neden öyle diyorsunuz Rekabet Kurulu hızlı da çalışabiliyor.
Koç'ların günahı aşırı katma değer üretme, ihracat yapma , vergi ve temettü verme olabilir.
Printable View
sayın value belkide siz çok haklısınız.bu çelişkiler gerçekten çok düşündürücü bazanda mide bulandırıcı.ALLAH bu adamları islah etsin. eğer rüşvet için bunu yapıyorlar ise kahru perişan eylesin.bu devlet ,bu cumhuriyet onbinlerce şehit kanı üzerinde çok ağır bedeller ödenerek kuruldu.sözün bittiği yerdeyiz başka ne diyelim?
sayın borsacı ben tofaşın düşmesinin yegane nedeni rekabet kurumu demedim sadece 10 ay olmuş hala sürüncemede olmasını eleştirdim.varsayımlar üzerine eleştirel fikrimi ortaya koydum.borsada tüm hisseler kıpkırmızı ortam çok kötü. gördüğüm bir aksaklığı eleştirmeyim mi?bende bu şirkete yatırım yaptım benimde canım yandı.bende bu Türk milletinin bir ferdiyim.TABİİKİ DÜŞÜŞÜN ÇOK FARKLI NEDENLERİ OLACAK.hiç kimse sen neden böyle düşünüyorsun diye suçlu olamaz.sizce 10 ay olmuş rekabet kurulu parası ödenmiş bir oluşum hakkında bir görüş beyan etmiyorsa bu normal bir şey midir?ortada bir gariplik var değil mi?
6,13 ü kırmayaydı iyiydi.....
Bir sonraki destek 5,23 de...
5,23 de abartı bir düşüş olur....
OBA Makarnın fabrikası havaya uçtu o kadar keskin düşmedi,buna ne oluyor ki böyle....
Biraz abartıyorlar gibime geliyor....
5,23 ü nasıl buldum?
Haftalık grafikde fibonaccinin altını 13 Temmuz 2022 deki 3,50 e sapladım,üstünü de 24 Haz 2024 deki 10,38 e
5,23 e değerse ki bence değmeyecek 3,50-10,38 hareketinin %78 ni geri almış olacak ki yuhh derim...
Saygılar/Başarılar....
stellantis işi yıl başında bedeli ödenmiş alt yapı bitmiş neyi beliyorsunuz diye sormak herkesin hakkı...
onay vermiyecekseniz resmi ağızdan bir açıklama yapın insanlar da umutlanmasın, 355 tl den 205 tl ye sert düşüş yaşadı bu tahta...
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Eylül'de daraldı
Eylül ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Eylül ayına göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği'nin açıkladığı verilere göre, Eylül ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %1,6 artarak 18.106 adet oldu
https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/
Taze veri...
Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kış bekliyor anlaşılan...
3 ve 4ç lerde artık kayıp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?
Saygılar/Başarılar....