Bu hisseye buralardan 3 hafta içinde girmek var...%15 cepte..onay haberini buralardan karşılarsa 6 yi geçer bu hızla...ama daha yukarılardan karşılaması daha kuvvetli...endekste buralarda kaldıkça...y.t.d..
Printable View
Bu hisseye buralardan 3 hafta içinde girmek var...%15 cepte..onay haberini buralardan karşılarsa 6 yi geçer bu hızla...ama daha yukarılardan karşılaması daha kuvvetli...endekste buralarda kaldıkça...y.t.d..
borsa cıkarken düşüyorsun inerken düsüyorsun ne kadar karaktersiz bir spege sahıbız ya bedelsız başvurusu yapıldı hısse arz fıatının altında 1 yıldır sahıplerıde sahıp cıkmıyor bu tuvalet kagıdına yazıklar olsun sıze 4 aydır beklıyoruz
Herkesin umudunu yitirdiği anda çıkması muhtemel... Maliyeti çok yukarda olanlar var. Onları dökmeye çalışacaktır. Borsa sabır işi. İnşallah hep beraber kazanırız.
Kesinlikle katılıyorum...bu arada onay haberini beklemeden harekete başlayacağını umuyorum. Özellikle arkasından bölünme tarihi yakın zamanda da verilebilir...kismet..y.t.d...
kardeş sen ALLAH aşkına yazma ....cok dengesiz ve bilinçsiz yorumlar yazıyorsun...yok 3 güne gider yok haftaya gider bir ton terane anlıyacagın....bilinçsiz bilinçiz yorum yapıyorsun...gecende bir arkadas yazmış temeddü ile ilgili oda yanlış hisse temeddü tarihinden önce bölünürse hisseniz 100 se 200 olur.....20 kuruş temeddü verir ? verirde benim hissem 100 ken 200 e cıkmışssa ben ona 40 kuruş gözü ile bakarım.....ytd
Kardeş olumsuz yazalimda millet satsinmi...yazdiklarimiz zamanında gerçekleşmiş olaylar...senin yaşın kadar belki tecrübem var...tecruben olsa sende yazardın...ucuk kaçık yazmıyorum...ve buralar diptir bana göre ..inanmazsan sende yaz. Seni suçlamam..maliyet 7 ve bu yıl 8 leri bulur diyorum...ayrica tahminlerimin bir bölümü gerceklesmistir...senin varmidir gerceklesen tahminin...bu arada burda sadece haber yazılmaz...y.t.d..ayrica...
Satışı yapılan yerler gelir kaydedildiği için pay başı fiyat 5.35 e gerilemiş.
Kâr duruyor cepte...bence önemi yok...spek efendi zamana oynuyor...y.t.d...