nal toplayan takım şampiyon olursa hissesi gider
3 sene üst üste şampiyon olanin ki gitmez
sportif başarı bu iki önermeye göre önemlimi dir...
Printable View
nal toplayan takım şampiyon olursa hissesi gider
3 sene üst üste şampiyon olanin ki gitmez
sportif başarı bu iki önermeye göre önemlimi dir...
çok doğru bir tespit dostum. nal toplayan fenerbahçe şampiyon olursa gider ama her sene üst üste şampiyon olan gs gitmez. ama benim rumuzumla derdi olan arkadaşlar inatla osimen geldi, bankalar birliğinden çıkıldı, sane geldi, hazırlık maçlarında takım süper diye hissenin gideceğini sanıyorlar. bekleyin gider. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
1.35 üzerinde kaldığı sürece yukarı potansiyeli olabilir.. ilk hedef haftalıktaki 1.65 seviyesi.. ilk dükkan buraya açılacak.. günlükler güzel ancak haftalıklar şimdilik çayırda... Fenere gelince tam tersi günlükler çayırda haftalıklar dikkat çekici.. ancak haftalıkların daha da güzelleşebilmesi için 1-2 hafta gibi kısa bir düzeltmeye ihtiyaç duyabilir.. haftalıkta 12.94 kırılırsa alta 12.06 var.. adam olacak çocuk 13.90
otoban gişesi 14.54.. iyi çalışmalar..
Rafocan iyilik sever kardeşim,artık bu hisseyi kimse durduramaz uçuyoruz dedin bizde aldık hisse 1.49 tl 'yi gördü uçak türbülans oldu irtifa kaybetti geri vitese taktı hatta çakıldı her zaman olduğu gibi yine kayıplardasın :) sakın her zamanki alışkanlığın olan 1.49 tl'den sattım çıktım demeyesin :kahkah: ytd..
Günaydın..Hayırlı sabahlar..Hayırlı Cumalar..Refocan,Kendi kulübüne,taraftarına,yatırımcısına beş kuruşluk faydası olmayan bilakis soyup soğana çeviren kulübün içini boşaltan sürekli yalan ve yanıltıcı haberler üretip bunu ganimete çeviren güven duyulmayan tutarsız vaatlerle yatırımcıları kandıran (şirkete yabancı ortak talebi var bunu genel kurulda görüşeceğim deyip bu uyduruk asılsız haberi hisse satışı için kullanan yatırımcıların hisselerine çöken gasp edip mağduruyet yaşatan) bir şahsiyetin başkanı olduğu kulüp hisselerini Allah göstermesin bir dahamı asla bedava dağıtsalar almam yanından dahi geçmem şahsın ve trabzonspor'un basında ismi geçtiğinde midem bulanıyor affınıza sığınıyorum kusacağım geliyor o derece nefret ettim.. İşi gücü rahmani değil şeytani işlerle olan bu şahsı hangi akla danıştılar bilmem kulüpler birliği başkanı yaptılar .. Gözümüzün içine baka baka bizi soyup soğana çevirip iflas noktasına getirdi..% 83.33 hisselerim (2 milyon 400 bin tl) buhar oldu geri kalan %16.77 hisselerimi 1.00 tl civarı satıp 1.22 tl'den galatasaray hissesi aldım hayırlısı bakalım..ytd..