Kimler tesrif etmis hafizam yaniltmiyorsa kibirli arkadasimizi aks i ve guccuk enisteyide ve hamdi beyide bekleriz hos geldiniz
Printable View
Siren gardaş çalıların arkasında bekliyoruz, bazen uruyorum işte ihlas yuvasına ne yapıyorsunuz diye bakıyorum öyle çok yeni isimler görüyorum gibi . hey gidi ne yıllar geçti boşa . İyimisiniz değilmisiniz . kazanmanızı istiyorum gerçekten başka bir sürü kağıda girdim bundan sonra. unutamam ben sizi . zaman zaman ziyaret edicem :)
Allah sizi inandırsın elimde olsun olmasın bende buradaki değerli insanları sevdiğimden geliyorum, bazen sırf 2 kelam etmek için, yoksa hep ihlasım olacak değil ya, sağ olsun pala bakıyo bizim hesaplara zati :kahkah: bikere de demiyor ki siren kardeş şöyle etcez böyle etcez, hep göle maya mı çalıcaz arkadaş, şansında bir sınırı var hayırlısı bakalım...
rüçhan nominal toplamı 0.12+1 tl =1.12 tl
hisse 1.13 tl :) Niye katılsın millet değil mi!
Pazartesi ilk gün..Görelim bakalım bu seferki taktiğini! Gel hele gel...Görülecek hesabımız var.Ama dikkat et bizde taktik maktik yok bam bam bam..!
y.t.d
Ben ruchanlari satmasyi planlıyorum ama bu iblis ne yapacak bir görelim önce.ytd
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.