Yemekçi abi teşekkürler
Benim merill gelmiş yine saydırmaya başlamış
Printable View
Tek yöncü dayılar neden böyle tek yöncü düşündüm düşündüm çözemedim. Şort ile 500 puan ekmaamızı yedik yemesine de sanki şu andan itibaren lönk mü olmak gerekiyor bilemedim
Manipülatif Türk borsası...
Futbol takımı olsalar iddaa ya almazlar...
Ulen işsizlik burada, borç burada, savaş burada, istikrarsızlık burada...
Üstelik bunların pandemi ile ilgisi bile yok.
Ama durum saat bir itibari ile bu...
Keser döner sap döner...
Bankaların durumu netleşinceye kadar sabit yatırımı yüksek stable sektör hisseleri ile destek atacaklar bence.
Bugün bir fake hareketi yapacak gibi geliyor bana
dün soran arkadaşlar için yazayım istedim.
ziraatten onaylanan kredim için
E-Devletten baktım hesap var gözüküyor.
sitesine gireyim dedim. şifre istiyor
şifremi unuttum dedim tc. ve tel no. istiyor yanlış diyor
site asistan ile görüştüm robot oda şubenize gidin diyor
müşteri hizmetlerini aradım 0850 220 0000 bankamatikten alın dedi ama hesap no var dedim biz göremiyoruz dedi. nası yani başka bir menüden deneyin dedi. tamam dedim bir daha aradım menüde tc istedi tel istedi yok böyle bir şey dedi.
bende bankaya gideyim dedim bankamatiğin kuyruğu başka banka kuyruğu başka en az 20 kişi var ve %70'i yaşlı dedim ben burada beklesem en az 2 saatim gider ya virüs kaparım ya soğuktan hasta olurum yada beklemekten kafayı yerim dedim bıraktım geldim.
ve anladığım kadarıyla hesap açılıyor ama kredi hesabı olarak yani ödemeyi verdik ve geri almak adına internet vs. yine şube gerekiyor.
son olarak akşam geç saatlerde 8-9 gibi bankamatik kuyruğuna gider alırım diye düşünüyorum. tabi birine çarpılmaz isek bu da risk
saygılar