Originally Posted by
bezginbekir
Eczacı ilaç büyük pişmanlıktır. Yapılanların genel ekonomik tabloyla ilgisi yoktur. Bu şirketin patronları Ky düşmanıdır. Yapılanlar kasıtlı yapılmakta, Ky nin hakları uzun zamana yayılmış biçimde gasp edilmek istenmektedir. Her şeyi hesaplamışlar. Vitra karo sürekli zarar ederken niye mesela birebir aynı işi yapan ege seramik kar rekorları kırmakta. 15 yıldır % 25 ine 100 miyon dolar para verdi ilaç. Hala zarar, bu yılda zarar. Bu akla yakın mı. Bu arada karo hala yatırım üstüne yatırım yapıyor. Hep zarar biz üstüne hep sermaye artırımı bedeli veriyoruz. Monrol uzun yıllardır yatırım 80 milyon usd para harcandı. Hala ele bir şey geçmedi. bu da 15 sene. İlaç aslında bir holding ve iştirakte bulunuyor yatırım yapılıyor. Ama bu yatırımlar kör kuyu gibi gidençok gelişi hiç yok. Tesadüf mü. Bu şirketin zentiva satışından gelen 800 milyon doları ile hiç yatrım yapmadılar. Karda hiç bir şey yok. Şimdi 16 yıl sonra tam kasada pek para kalmamış ciddi bir şirket alımı geliyor ama finansmanı yok. Tesadüf mü?
Bakın bu adamlar büyük dolandırıcıdır. Her gelişmeyi bizim aleyhimize kullanabilirler. Herkes dikkatli olsun. Kendi riskini yönetsin lütfen. Bunu 23 yıllık bir Eczacı yatırımcısı olarak söylüyorum.Amacım kimsenin moralini bozmak değil. Ben de ciddi biçimde bu hissede pozisyon taşıyorum. Ben bu adamlara güvenmiyorum artık.