usta terzi; 2 püf noktayı kendine saklarmış:)
Printable View
Önerilerini genelde beğendim. Üzerinde düşünüp gerekçeler ve örnekler ile geliştirip kitap haline getirilebilir.
Borsanın değişik bir caizbesi var ve çift taraflı bir masa, sürekili masada taraf değiştirebilmek gerekiyor ya da kişi kendi psikolojisine uygun bir format geliştirmeli. Belki 8-10 temel format vardır, kişinin psikolojisi, bilgisi, maddi durumu, vadesi, hedefi ve ilgilendiği yatırım/trade aracı ile uyumlu formatlar olduğuna inanıyorum. Bir yerde uymsuzluk olunca kazanmak tamamen şansa kalıyor. Mesela EKGYO ile gün içi oynarsan komisyona para gider, hareketlendiği zaman da terste kalma ihtimalin olabilir. Her formatta ters örnekler ile neyin neden olmadığı çıkarılabilir tabi o arada ömür biter.
Şimdi fon alırken test yapıyorlar ama üstün körü sorular ve cevap seçenekleri var. Fonlara daha detaylı disiplin ve kontrol gelse yatırım için daha iyi olabilir ama ülkede kimseye güvenilmiyor. Frontçu diye uluslararası tabir bile var, bir de adamın kendi parası değil çok da gece gündüz kafa yoracak adam kendi parasını işletiyordur.
Vakit geçrmek ve hobi niyetine yapılınca da çok konsantre olunamıyor ve disiplin bir yerde kopuyor.
Hanıma da bulaşıkları, çamaşırı yıkatabilirsen [emoji2957]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Deniz hocanın yazısından alıntı;
"Fed varlık alımlarını azaltırken ve Mart başında bitirirmeye hazırlanırken ABD Hazinesi bu haftadan itibaren borçlanmada gaza basıyor. Perşembe günü gelecek enflasyon verisinden önce, ABD Hazinesinin bugünkü ilk sınavında"
Bakalım nasıl talep olacak
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkanın yazdigini yapan evden kovulur
Demedi demeyin:he:
Şaka bir tarafa sadece ben bu şekilde tasarruf ediyorum,ondan paylaştım..
goool. gol lan allahıma kitabıma gol :kahkah:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1000501
iş bankası 38 milyar piyasa değeri, yıllıkta 13,5 milyar kar.
karı ikiye katlamış.