Bir sene önce 415 lirayı gören hisse 180 liraya geldi. İki lira artı ile günü kapayınca millet ne oluyor uçuşa mı geçiyoruz diye sevindirik oluyor.
Printable View
Bir sene önce 415 lirayı gören hisse 180 liraya geldi. İki lira artı ile günü kapayınca millet ne oluyor uçuşa mı geçiyoruz diye sevindirik oluyor.
Uçuşa geçtiği filan yok yazıları nerenle okuyorsun?bugün doğuş oto seansı yeşil kapatmak istedi lakin olmadı yatay kırmızı kapattı.
Piyasa tek aracı kurum yabancı Bofa America nın elinde piyasayla istediği gibi oynuyor 9500 aşağıda yukarıda 9900 testere devam ediyor piyasada ne kadar zaman devam eder belli değil hisseler xu100 den daha fazla düşüş yaşıyor tek teselli bugün doğuş oto çok düşüş yaşamadı ytd.
Benim yazdıklarımın hepsi doğru ve mantıklı ayrıca dolar TL kuru gerçeği yansıtmadığı için piyasaya para girişi yok dahası üstte yazdım sadece piyasa tek yabancı kurumunun bank of America elinde kafasına göre takılıyor buda testere yapıyor tabi doğuş oto zayıf çeyrek bilançolar açıklamış o da ayrı konu piyasaya boktan demişim ayıp değil gerçekler ytd.Normal şartlarda enflasyon olan piyasada hisselerin düşüş değil yükseliş yaşaması gerekir lakin dolar TL kurunun buna engel olduğunu düşünüyorum ytd..
Neyse kardeş gerginliğe gerek yok benim beklentim doğuş otoda kısada 200 üzeri kalıcılık sağlaması ytd.. son çeyrek bilanço 28 şubat tarihinde açıklanacak lakin bilançodan bağımsız 200 üzeri kalıcılık beklemek mantıklı olandır ytd..
Borsanın yüksek enflasyonda testere olmasının diğer sebebi piyasa çok fazla halka arz var buda testere piyasasını etkileyen diğer unsur velhasıl şuan için borsada güneşli günler uzak durumda lakin tüm olumsuzluklar borsa fiyatına yansıdığını düşünüyorum şelale tarzı düşüşler olmaz..Borsaya taze para girişi olması olması gerekir güven sorunu var en büyük sıkıntı ytd...