Bi önemi yok bence. Bi şirket kurtulabilcek çıkış yolu varsa ve bunu kullanmak isterse önceden de şimdi de kullanır. Bu yasa sermaye katkısı da vermiyor, sermaye çıkışına da sebep olmuyor. Sadece yoldaki tabelaların rengi değiştirildi.
Printable View
Bi önemi yok bence. Bi şirket kurtulabilcek çıkış yolu varsa ve bunu kullanmak isterse önceden de şimdi de kullanır. Bu yasa sermaye katkısı da vermiyor, sermaye çıkışına da sebep olmuyor. Sadece yoldaki tabelaların rengi değiştirildi.
Bence de bir etkisi olmaz bu şirketin faaliyete geçmesi lazım faaliyetsiz sirket olurmu hemde halka açık bir şirket bana bir tane soyleyinki faaliyeti olmasın
http://www.star.com.tr/amp/guncel/tb...mpression=true
Bize bir katkısı olurmu bilmem
Mağaza yok web yok müşteri hizmetleri yok böyle sirket olur mu ama gelin gorunki bizim ülkemizde oluyor üst makamlardan biride demiyor ki senin bistte ne işin var mahalle bakkallari senden daha iyi faaliyet yapıyor
Akgiray da utanma yokki. Twitterda siyaset yorumları paylaşımları yapıyor. Ben her gün yazıyorum, sizde yazın kendisine.
Ek 15831
Bunların yakın zamanda genel kurulları var o güne kadar atılmaz ise istanbuldaki arkadaşlarla kurula katılmak isterim nisan yada mayısta olacaktı
Iyi yazmissin ama bence bu sereften yoksun insanlarin.pekte umrunda olmaz
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keske akgiraya su soruyu sorma imkanım olsa 420 milyon zarar 9 ayda nasıl yapılır bunun sırrı nedir her gün ısınmak için o paralari sobaya atsan 2 yıl isitir sen nasıl basardin