Bizim hisse kotu gunde ortaya cikar.simdi herkes yapsin yapacagini biz yarinlara bakalim.
Printable View
Bizim hisse kotu gunde ortaya cikar.simdi herkes yapsin yapacagini biz yarinlara bakalim.
Gerçek yabancı bir malı aldığı zaman bir hisseyi adam gibi götürür ve adam gibi hem kazanır hem kazandırır.Bu yabancı kıllıklı görüntüsü verenler resmen yatırımcıyı çıkan bir borsada perişan ettiler..Bunlar fiyatın 2010 gösterdiği 16 ekimde %12 maldaydılar .Dün bu pay %6 nın altına düştü..Bugün kü satışlar kimin bilmiyorum ama sanıyorum bugüne olmasa yarına ellerindeki tüm mal biter...Ondan sonra bunlardan çıkan mal nereye gitti ona bakmak lazım...16 ekimde %12 zirve yapan yabancı görüntülü mal citti bankta 1,9. mil lot civarındaydı bu mal bu hafta başında 960 bin lota düştü ..Dün de sattılar şayet bugünde onlar satıyorsa malları çok cüzi kalmıştır..(YTD)
Bilanço hareketiyle toparlanacağız inşallah.. pozitif düşünmek istiyorum..
Biz ne kadar pozitifte olsak şu gerçeği kabul etmeliyiz.bir operasyon yapıldı ve enkazın altında kaldık.bu yapılan da yabancı tarafından değil bilakis içerden yapıldı.kebapçi hüsmen [emoji33]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ulan zottirik 59 da 150 bin alıcı var versene..
totoşu yemedi..55 bini benim versene lan..
ben de bekliyorum..............