Selamlar ben de sizi hatırlıyorum ama o kağıdı hiç taşımadım üstad. Hatırlarsanız her kağıdın son 12 bilançosunu otomatik çeken bir kod yazanın kırk yıl kölesi olurum hala o arayışım bitmedi :)
Printable View
Bende de katılacağım katılım nasıl olacak diye kendi aracı kurumumun sayfasına baktım;
Bedelli sermaye artırımına katılmak isteyen yatırımcılarımız katılacağı bilgisini tarafımıza bildirerek gerekli nakdi kullanım tarihinin son gününde saat 12:00ya kadar hesaplarında bulunmak zorundadır.
https://www.ziraatyatirim.com.tr/TRK...rmaye-artirimi
Bildirimi nasıl yapıyoruz ? Henüz vakit var arayıp sorarım da, Burada bilen varsa erkenden öğrenelim
Ytd.
Hektaş yatırım felsesem ve kriterlerim açısından mükemmel bir kağıt...hatta ilk3 e bile girebilir ( Tüpraş ı ve Ereğli yi büyüme potansiyeli, soda yı gelir yapısı ile solluyor).
Ancak, grafik pahalı kriterim 1-0 şeklinde çalışır...bu koşul nedeniyle portföye alamıyorum...10 tl altına gelirse bu kriteri de geçiyor.
Eğer bedelli moral bozukluğu üzerine, bist de genel bir düşüş yaşanırsa belki 10 tl altını görür.
Yatırımcı kimliğinize göre tabiki değişmekle birlikte,nacizane yatırım tavsiyesi olmadan hisselerinizi kısa, orta ,uzun diye kategorilendiriniz. Her kategori için hisse sayısı, yada oranı belirleyin. Genel prensip olarak ise hisse toplamını belirledikten sonra, (bence ideal 5-8 arasıdır) şirketleri kendi aralarında çarpıştırın :) hangileri diğer şirketlere galip gelecekse onlarla yola devam..
Batuhan
Değerli katkınız için teşekkürler üstad.
Bu faiz oranları ve ülkenin hikayesi değişmez ise , bedelli ile daha çok karşılaşacağız gibi gözüküyor.
Batuhan
Deneyimlerinizi ayrıntılı yazarsanız herkese faydası olur :)
Batuhan
Bedelli günü hesabınızda para olması gerekiyor. Bende ziraatle çalışıyorum. Müşteri temsilcinize de bedelli günü hatırlatma olursa iyi olur. Atlamasınlar ..
Batuhan
Belki bir gün yollarımız hektaşta da kesişir. :)
Batuhan
iyi gunler
malum gundemde abd ambargosu ihtimali var... sizce olur mu olursa bizim yatirimlarin hali ne olur... boyle siyasete girmeden tecrübeli uyelerimizin yorumlarini merak ettigim icin sormak istedim... her ne kadar cikarlarimizin sonuna kadar savunulmasi gerektigini dusunsem de bana ekonomi boyleyken cok dayanamayiz gibi geliyor.. ins devletimiz ve milletimiz icin hersey guzel olur... syg...
Çimentocular artık dibi gördü mü ne dersiniz? Portföylere kademeli ekleme zamanı geldi mi? ADANA veya AKCNS düşünüyorum ben.