Kağıt düşünce kimse selam vermeye bile gelmiyor
neyse günaydın diyelim bakarsın moral olur ,umut işte boş durmaktansa yükselmesini dileyelim 9,54 te takılıp kalmış
Printable View
Kağıt düşünce kimse selam vermeye bile gelmiyor
neyse günaydın diyelim bakarsın moral olur ,umut işte boş durmaktansa yükselmesini dileyelim 9,54 te takılıp kalmış
arkadaşlar sayısını hatırlayamayacağım kadar arkadaş özelden ,buradan ne alayım takip ettiğiniz başka kağıt var mı diye soruyor ,bunlara bazen cevap yazıyorum ama asla sanal alemden tavsiyede bulunmam böyle bir yazı için boşuna yazı yazmamanızı rica ederim ,çünkü hiç birinizi tanımıyorum böyle bir paylaışmda benim tarzım değil ayrıca doğruda değildir.benimde yıllar içinde saygı duyduğum ve bilgi ve objektifliğine güvenip takip ettiğim insanlar var ama onlara hiç bir zaman böylesi sorular sormadım,onları bulabilmek için bazen forumu tararım hangi kağıtlarda olduklarını bulur ,daha sonrada kağıdı inceler nihayetindede kendi kararımı kendim veririm onlar benim için sadece işaret fişeği gibidirler ,genelde de doğru kağıtlarda doğru zamanlama yaptıklarını yıllar içerisinde gördüğüm iki üç insandır ,özetle çok çok araştırıp kendi kararlarınızı kendiniz verirseniz daha doğru bir iş yapmış olursunuz çünkü hiç kimse başkalarının durumunu kendisi kadar bilemez ,mesela yatırımın tutarı vadesi kağıdın doğru zamanda alınıp alınmadığı dünyadaki konjonktür daha bir çok veriyi en iyi insanın kendisi tahlil eder düşüncesindeyim,
birde arkadaşlar arkadaşlık istekleriniz var bunların bazılarını kabul edip işaretledim ama inanın ne anlama geliyor bilmiyorum neye yarar bunu biriniz açıklarsa sevinirim hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
bilanço mu geliyor!
bırakın bırakın bırakın gitsin:)İbrahim Tatlıses