Yatırım uzmanının söyledikleri hoşuma gitmiyor.Ama hisse söylediklerini doğruluyor
Printable View
Yatırım uzmanının söyledikleri hoşuma gitmiyor.Ama hisse söylediklerini doğruluyor
Bu spekülatör gibi acımasız yönetimle işbirliği içinde olan biri bize para kazandırmaz gibi geliyor. Biraz insafa gelse bir 50-60 bandına gitse kurtulsak. İnsafsız kitapsız
Sağol dostum. yukarıdaki sözün bana bir zamanlar kötü adam rolünü çok iyi oynayan erol taşın sözünü hatırlattı. adam o kadar iyi kötü adam oynuyorduki halk gördüğü yerde adamı taşlıyordu. o da vatandaşa dönüp bana taş atmıyorsunuz gül atıyorsunuz sağolun var olun diyordu. Sende sağol var ol üstat. hadi hayırlı traşlar. :halay:
Yatırım uzmanı kardeş,sende sağ olasın..:)
Bist endexlerinde işlem gören tüm haysiyetli ,şerefli,namuslu,dürüst,hakkaniyetli,insaflı ,saygın,itibarlı ,ahlaklı iş adamlarının ,şirket patronlarının şirketlerinin hisse fiyatları uçtu gitti ama iki sinek ikilinin yönettiği spor şirketleri hisselerinin fiyatları itibarsızlaştırılmış yerlerde rezilce sürünüyor... ytd..
dünkü fener maçından sonra gs nin şampiyon olacağı bariz bir şekilde belli olurken hissenin gitmemesi hissenin şampiyonluğu fiyatlamayacağının en büyük göstergesidir. peki bu hisse hiç gitmeyecek mi ? gidecek tabi ki. avrupada ve ligde kötü sonuçlar alınıp hisse tabana vurduktan sonra, okan ve dursun giderse yeni yönetim ve yeni teknik direktör hisseye doping etkisi yapar. yoksa ligde şampiyonluk ve avrupada bir iki level yukarı giderek havlu atarsa yine böyle mehter havası oynamaya devam eder. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
gitseydı ilk once 5 6 tl yı gorup yada 10 tl cıkıp oradan bedellı yaparlardı onu bıle yapmadı serefsızler osımenı bıle aldılar cıkmadı banklar bırlıgınden cıktılar yıne cıkmadı bjk bıle uefadan elendı yıne saglam durdu bu gsden hıc bır alt olmaz............