Ben de ucuza eurobond alıyorum diye sevine sevine kağıda dalıyordum.Hıyarlar dolara karşı pozisyon almışlar.Bildiğin rüzgara karşı işemek.:))))))))
Printable View
Ben de ucuza eurobond alıyorum diye sevine sevine kağıda dalıyordum.Hıyarlar dolara karşı pozisyon almışlar.Bildiğin rüzgara karşı işemek.:))))))))
sayın hakem nereden baktığınızla alakalı, 11 Mayıs - 212.795.713, 3 Temmuz -219.119.984 1,5 ayda %2.97 portföy büyümüş. demek istediğim geçen ay bazı stratejik değişiklikler yapıldı. bu son ay ki performansı baz alırsak aylık %1,5. portföy büyümesini yakaladılar. bu şekilde devam ederse 6 ayda %8-9 gibi bir artış yakalanabilir. bu olumlu.
Faizlere gelince elbet bir gün düşecek, sonsuza kadar çıkması mümkün değil. asıl soru ne zaman düşecek? zirve ne zaman olacak?
6 ayda yüzde 8-9 olumlu mu.Nerdeyse banka faizi ile başabaş bir durum bu sn serkan.Ben temettüden bir gün sonrasını baz kabul ediyorum hep.Hesap temettü dağıtılınca o yıl için bitti yenisi başladı diye hesap yapıyorum.Faizler düşmez.90 lı yıllardaki sarmala girdik.Genç arkadaşlar o günleri hayal edemiyorlar ama.Aylık dolar ve faiz artışları rutindi.Sonra yüzde 120 faizlere kadar dayanmıştık.2001 krizi oldu falan :)))))))))))
Sn mcgogo nun vıop işi ne oldu.O zarar hala geçerli mi acaba.Vıop falan anlamıyorum ki.Gerçi bizim fon yöneticileri de anlamıyorlar zaten farkımız yok:))))))))
10 15 banka falan batmıştı arada ama olacak o kadar tabi.:)))))