piyasa degeri egeeni gecince sattim. bana. iraz mantiksiz geldi. yakinda bes hane olur diyenler cikar. kcmak lazim :)
Printable View
piyasa degeri egeeni gecince sattim. bana. iraz mantiksiz geldi. yakinda bes hane olur diyenler cikar. kcmak lazim :)
Tşk Arkadaşlar hedef artık oraları ha öyle yada böyle zaman olarak kimse birşey söylüyemez piyasa degeri şişer iner olumlu haber gelir gider onu bilmem ama bu tip hisse sayısı lot bazında çok az kaldı onun için ilgi her daim artarak devam edecektir hissenin hareket tarzını artık ezberledik benim görüşüm asıl çıkış öncesi ısınma tuturundayız 1 kaç hafta içinde daha güzel seviyeler görürüz hayırlısı diyelim iyi haftasonları
Bu forumda Ret listesine ekle hanesini çıkaranlardan Allah razı olsun,gereksiz insanları ve boş beleş komik yorumlarını böylelikle artık okumamış olacağım :wave:
Arkadaşlar genel kurul tarihini bilen var mı?
Kap haberini duydunuzmu arkadaşlar 7 kişiye jantsada spk 6 ay işlem yasağı getirmiş,yorumunuz nedir? negatif etkilenirmiyiz?
5 kişi akraba gökhan özdek isimli arkadaş ve akrabaları,twitter da da grubu varmış..