Sordum hatta dedim ki hani bir onceki belediye baskaniniz binlikler hazir ibb yi bekkliyoruz demistiniz dedim ama cvp vermedi .ytd
Printable View
Sordum hatta dedim ki hani bir onceki belediye baskaniniz binlikler hazir ibb yi bekkliyoruz demistiniz dedim ama cvp vermedi .ytd
Ben de biraz zor sorular sormaya başlayınca, cevap vermeyi bıraktı. Bu adamlar burada ciddi rant elde ediyorlar. Beni kimse inandıramaz, belediyedekilerin, veya yakınlarının bu hisselerde paylarının olmadığına.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-2 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-3 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-4 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.*
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-5 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-8 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-11 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi. ilişkin Uygulama İmar Planı Değişikliği Planı ile ilgili teklifinin incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
https://www.kartal.bel.tr/tr/kurumsa...er.aspx?id=359
2019 mart ayı zabit özetleri o tarihten beri imar komisyonuna girip çıkıyor.
Yukarda plan proje müdürlüğünden imar komisyonuna gidiş tarihi var tam 1 sene önce de 2019 mart ayı zabit özetlerine bakınca da plan projeye girişi görüyoruz.
Baba farkında mısın? S6 ve s7 2019 yılında da yok. Acaba bu bölgeler imarı aldı mı?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KARAR NO:65; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S3 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:66; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S9 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:67; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S2 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:68; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S10 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:69; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S6 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:70; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S8 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:71; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S4 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:72; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S5 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:73; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S11 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:74; 1/1000 ölçekli Kordonboyu uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR NO:75; 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S1 Alt Bölgesi uygulama imar planı ile ilgili teklifin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.
Yukarda 2019 mart demisim yanlış olmuş 2019 nisan zabit özetleri bu alıntı yaptığım kısım.
Altın yumurtlayan tavuk misali her ay beklenti ile yukarı sonra komisyona havale aşağı. Kimse tavuğu kesmek istemiyor benim anladığım.
Bildiğim kadarıyla dap yapının ihalesinin olduğu alanda çevre şehircilik bakanlığı ve reis üzerinden kentsel dönüşümden çıkartılıp ihalesi i sekil de yapılmıştı kalan yerler hazine arazilerinin olduğu noktalar denmişti son durumda nedir ne değildir bende bilmiyorum.
Hatta artık önemsemiyorum bile
Sadece fiyata ve gelecek resmi açıklamayı beklemeye başladım.