Abi sen yürek mi yedin Sasa ya bulaşacak kadar. Viob kumarsa Sasa kumarın büyüğü.
Printable View
Ben olaya iki yönden bakıyorum. Birincisi seçim var bu kadar taze kekliği borsaya soktular. Şimdi bu keklikler avlanirsa seçimde negatif yazar. Belki bunlara güzel para kazandıracaklar. Diğer yönden borsadan çıkan paranın dövize gitmesinden ödleri kopuyor. Onun için ne yapıp edip borsayı tutacaklar.
Birde hakikaten borsanın büyüsüne kapılmış Pirana Topluluğu var. Sasa hektas miatek Alfas kontrolmstik gibi kağıtları ayakta tutuyorlar.
İndirim yapmıştı ya
Ordan anlayacaktın..
Fransız arabalarının işçiliği zor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayısı milyonları bulan yeni yatırımcı burda zarar etse ikinci etapta kredi çekerek maliyeti düşürmeye çalışacaklar. Ardından kredili işlem ile devam edecekler en sonunda sıfırlarlar ama bunlar aşama aşama böyle olabilir.
yok bu forumdan çok etkilenmiyorum, benim hatam stoploss u becerememdir! zamanında 300- 500 i kabullenmiyorum ama zamanı gelince de 30 bin 50 bine lanet olsun deyip kol kesiyorum, en büyük zararımı ARZUM halka arzında yaşadım, 2 günde %30 yedim zarar 127 bin tl ile kol kestim :( yani tavandan aldım o gün dip ve ertesi günde dipten pozisyon kapattım, büyük bir kısmı krediliydi taşıyamazdım da, bu parayı da oransal halka arzlardan ancak 1 yılda çıkarabildim!
Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (VKGYO) payları ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 7.974.238 adet A Grubu imtiyazlı paylar için pay başına 5,035 TL ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'ya pay satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ sermayesinde payımız kalmamıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
__________________________________________________ ___________________
Vakıf Finansal Kiralama AŞ (VAKFN) payları ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 1.730.936 adet payın pay başına 5,14 TL ile pay satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama AŞ sermayesinde payımız kalmamıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
__________________________________________________ _____
Var bi hazırlık ama ne.?
YTD