Görünen o ki ya Şimşek bırakıp gidecek ya da diğeri tekmeyi vuracak. Bunu görmek için çok beklemeyeceğiz
Printable View
Görünen o ki ya Şimşek bırakıp gidecek ya da diğeri tekmeyi vuracak. Bunu görmek için çok beklemeyeceğiz
Çok çelişkili olmuş bu kısım :oleyo:
Bu şekilde karışıklık çıktığında vatanını terk edenler gittikleri yerde de çok rahat edemezler.
İnsan canını kurtarmak için nelere katlanıyor tamam da, buraya gelen Surilere yapılan muamele ortadayken ben o şartlar oluştuğunda kaçmayı tercih etmem açıkçası.
Ha o şartlar oluşmadan bir şekilde yolunu bulup gidebiliyorsanız o başka.
Başka diyorum çünkü o zaman insanın seçeneği var. Burada yaşamak ya da orada yaşamak. İkisinde de insan onuruna aykırı bir vaziyet yok.
Şartlar oluştuğunda ise seçenekler, orada Suri pozisyonunda yaşamak ile burada mücadele etmek şekline dönüşüyor.
Yaşayıp göreceğiz bakalım başımıza neler gelecek...
Büyük biraderi seviyorum. İşi bitince ifşa edip kenara atıyor. Görev tamam.
diğeri de biyolojik olarak sona yaklaşıyor. Bu perde kapandı.
Diğer perde de ne var onu çözmek lazım :)
Ya da
Direkt büyük biradere bağlanalım bitsin gitsin.. 51. Eyalet olarak.
Kaldı ki ortalık karışırsa kimse bir yere kolay kolay kaçamaz. AB ülkeleri aptal değil. Sınıra yaklaşanı tarar geçerler kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
O aptallığı biz yaparız ancak.
Yok celiski yok. İki tane bebem var. Onların geleceği için. Karışıklıktan bahsetmiyorum. Ki bu topraklarda göçmen tabanlı karisikliga asla izin vermezler. Adam seni set yapmış, yıkılmasına izin verir mi? Bahsettiğim hayat şartları. Artık bana gore yasanamaz hale geldiginde çocuklarımın geleceği için giderim. Benim zaten 20 sene ömrüm var yok şu sartlarda. Şahsım için sorun yok
Rahat olun hocam rte bu cendereden çıkamaz hatta millet ittifakı da olsa çıkamazdı. O dediklerinin yarısını yapsaydı siyasi mefta olurdu. Akp nin verdiği hasar bir iki seçim döneminde hallolulacak bir problem değil. Hatta beş yıl bile dayanamaz akp. Ama akp için çok sorun olmaz kim itiraz etti yürüyüş yaptı direk içeri alırlar. Bu ülke yönetim olarak Suriye yada kuzey Kore'den fazla farkı yok.
Ben Suriyeliden çok Afgan Pakistan Bangladeşlileri sorun olarak görüyorum. Adamlar gepe genç karısı olmadan buraya geliyor. Bu insanlar doğası gereği ya çiftleşecek ya mastürbasyon yapacak ya tecavüz edecek. Bunların olduğu yerde sokakta kızımız eşimiz annemiz tehlike altındadır.
Birde bu Afganlılar yıllarca Rusya ve ABD ye karşı gerilla savaşı yaptı. Şimdi ellerini kollarını sallayarak bize gidiyor bunlar. Yarın en ufak kriz olduğunda bize karşı rahatlıkla silahlı güç olarak karşımıza çıkacaktır