Elbette bir gün gelecek de bir gün gelecek ben sabirliyim
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Elbette bir gün gelecek de bir gün gelecek ben sabirliyim
Ben bu hisseyi yıllardır tanirim 6-7 ay önce ne dedim bundan bı bok olmaz dedim o zaman 11 tly di ...niye olmaz eski spek meydan da yok dedim ...hisseyi tanımayanlar kar eder kara geçer diyip durdular yahu bu şirket zarar etsin diye açık tutuluyor trakya cam sisecam soda Anadolu cam sürekli kar artırırken bu sürekli zarar ediyor .....peki niye belki de bilerek ....geçmişte soz ettiniz adamın biri 500 000 köy almış diye ....boyle sığ tahtadan ne halt yemeye o kadar lot alınır tahtayı taşıyıp yukarılara fırlatacak yapın ve gücün yok ne demeye alırsın o kadar kotu .....tabi bu kadar lot 1 adam da olursa tahtayı yukseltmezler ...bazı arkadaşların yorumlarindan acemi olduğu anlaşılıyor ....bu adamda bu logolar durdukça kaybetmeye devam edeceksiniz bu hissenin yukselmemesin deki engel bu adamdır bu adamın elindeki 500 000 lot tur tüm hisselerde bu böyledir elinde yüklü mal bulunan dışardan biri olunca o hisse o adam satana kadar yıllardır sürünür tıpkı bunun 2 yıldır sürundugu gibi ...belkide bedeli yapılmasının nedeni de bu adamda ki o lotlar...yani kısaca adamın tahtaya zararı var ...bu tahtdan adam olmaz
...6-7 ay sonra tekrar yazarım muhtemelen bedelli olmazsa bile fiyatı daha aşağılarda olacak ..
O zaman biz 10 yıl burdayiz colombo diye bi arkadaş var di abdullah bey le görüşmüş abdullah bey ben bu lotlari 10 yıllık aldim demiş di neue düşerse düşsün hiç önemli değil demişti
Kalanlar 10 yıl burdayiz[emoji38][emoji38][emoji38]
Belki de abdullah bey deki lotlar tahta sahibinin dir bilinmez sizin bi bilginiz var mi
Luikang
Vay! luikang abdullah agam mı
Sesini duydu 150 bin lot alış yazdı$$$$
ben kimdir necidir bilmem tahtadaki bu asagıya gidis o lotlarla alakalıdır o adamın elinden almadıkca tahta sahibi yukseltmez ha tahta sahibi kendisiyse amacı nedir al al hisse hep asagıya ...kucuk yatırımcıya ne yararı var hep zararı var bu adam 14 lirayken mi almaya basladı bu adam isini bilseydi faiz kaybını da koy bu adamın net 16 tl maliyeti var ...su anki zararı nerden baksanız 2.5-3 milyon tl arası dolardaki yukselis maliyetini saymıyorum bile . .150 000 lot alıs yazan oysa ya da baskası...marifet alıs yazmak degil serbesten alım verip kagıdı tavana kitlemek hareketi baslatmaktır yoksa 9 tl ye 10 000 lot alıs bende yazarım ondan kolay ne var .
Ben tahta sahibi olsam veririm o 150 bin lotu demekki tahta sahipsiz
Az bi lotum kaldi bi yükselse veriririm sonra sında kim ne ederse etsin hayırlı aksamlar
ben bu kagıtta en son 3 seneye yakın zaman once yogun al sat yaptıgımda bu tahtanın sahibi galip özturk tu buyuk hareketi de o yaptırdı sanıyorum ...galip kendisinden baska elinde yuklu lot olanı sevmez ..trene zamanın da atlayan kucuk yatırımcıya hep kazandırır ..o yuksek lot dokesiye yıllarca hareket ettirmez dusurur ..galip eger bu tahtanın sahibiy se hala bu durumda daha kac yıl hareket etmez ve duser bakalım ..o adam neden bu kadar alıyor sirket zarar da bedelli yapıyor zararı hersene katlayarak gidiyor ama adam hep alıyor 1 yıldır ..ya tahta sahibi olmaya calısıyor ( ki galip hala tahta sahibiy se o adam galbi in yanından bile gecemez ) ya da ettigi 3 milyon tl zararla bu isi bilmiyor acık ve net ..10 yıl sonra bırakın sirketi turkiye nerede ve nasıl bir zamanda olacak bunun garantisi var mı ?? dolayısıyla isin o tarafı hikaye ..o adamın gucu yok yukseltebilse yukseltirdi simdiye 20 tl lerde olurdu bakınız ihlaslara dipten %80-220 arası yukselis yaptılar hepsi de zararda sirketler adamların gucu varki yukseltiyorlar .. neyse yazmaya gerek yok 6-7 ay once yazdık 11 liraydı simdi 10 lira dedigim gibi 6-7 ay sonra yine bakarız endekse gore daha asagılar da olması buyuk olasılıktır zaten alıcı yok satıcı yok ..amacsız varlıksız bir hisse .
Ya bu adamda Galip adına alım yaptıysa olamazmı 😂😂
Elinde o kadar lot var genel kurula bile katılmamış düşündürücü
Ytd
Cafer yine sıçrattı etrafa...
patron ne derse o olur, sığ hisse
Patron kim sayin azak
Şaşırdık kaldik
Spek salağı işin tadını kaçırmaya başladın ama ...
maalesef bugüne kadar *.20 nin aşağı kırdığı durumlarda bir alt ,20 bandı genellikle test edilmiş. 10,20 aşağı geçilince 9,20 ler radar girer mi? Göreceğiz. Bilanço sonrası en düşük 9,51 görüldü sanırım. Dünkü bültenden de sermaye artırım kararıyla ilgili bir karar çıkmadı.
Durum iyi sinyaller veriyor mu? Hele ki zavallı küçük yatırımcı için.
Tarih tekerrürden ibaret , maalesef 9.16
Neyse yataya geçti
Demedim mi çok daha asigilara gider diye herifi ovdunuz ovdunuz buyrun hissenin içine sıçtı 13_14 liradan hisse alan o şahıs 9 TL den neden almıyor ? Bu işi bilsey di 4 milyon TL zararda olmazdi olan küçük yatırımcıya oldu daha çok kaybeder o adam da o kadar lot oldukça çok daha asigilari var bana göre hissede alıcı bile yok .
Piyasa genel anlamda bozuk düşmeyen hisse mi var. Yalnız bu düşük sermayeli olduğu için hacimsiz kendi verip kendi alıyor kısaca istediği gibi at oynatıyor şahsennbenim için problem yok,nasıl olsa eşek gibi götürmek zorunda.
Kendi çalıyo kendi oynuyo şu düşüş ler de bu hisse nin 5 e gelmesi lazım yine de iyi beterin beteri var
Belirsizliklerden dolayi hisseye talep olmaması doğal ancak orta vadeli düşünmek gerekir y.t.d.
Sayın Luikang
7-8 ay önce Abdullah beyle görüşmemde 10 yıl Arsa gibi alıyorum demişti. Ekrana hiç bakmadığını Hedefin 2028 yılı olduğunu bu zaman zarfında katiyen satmayacağını söylemişti.Bende sizin gibi kendisine söyledim Abi bu kadar lotu ne yapacaksın diye.Sadece güldü......
2028 e kadar kalanları da toplar herhalde
syn colombo 30 yilimi bitirdim borsada hangi hisse olursa olsun cok yüklü lot varsa birinde satmadan o hisse sürekli düşer yıllarca sürünür ..herkimse o kişi ne kadar işi bilen biriymiş pes :) bende kordsa var 11 yıla yakın oldu tutarım maliyetim 1 TL altında heryil temettü ve bedelsiz alıyorum peki ya bu ? 10 yil nedir yahu bu devirde bu hissede ? Böyle hacimsiz talep olmayan sürekli zarar açıklayan bedelsiz ve temettü vermeyen üstüne bedelli yapan ...5 dakika sonrasının belirsiz olduğu bir ülkede yaşıyoruz kaldı ki 10 yıl o şahıs eline senet almış mi 10 yıl yaşayacağını veya şirketin batmayacagini? Elinde 6 milyonluk mal var 4 milyon TL zararda...en basitinden yıllık mevduat getirisi %20 10 yılda bileşik hesapla %250 getirir ..dolar yilda%70-80 artıyor 10 yıl sonra dolar 40 mi olur 50 TL mi olur ? Tabi ortada bir ekonomi olursa ..bu adam i kada yıl beklese sırf zarardan kurtulması için bu kağıdın 70-80 TL olması gerekir en az 10 yıl sonra ....dolayisi ile adam çok boş yapmış ..yorum yapmaya değmeyecek bir kağıt tek diyeceğim daha aşağılara gider durum bu ...iyi kazançlar
Bizde olumsuz beklenti içindeyiz, bedelli kararı beklendiği için kimsenin buradan mal almasını beklememek gerekir, heleki elinde yüklü olan yatırımcının, zaten 1,5 tl verecek hisse başına, bekler bedelli biter oradan almaya devam eder, bu hisse daha da aşağı gelmez, klasik hareketini yapıyor, ilk çeyrek bilançodan ziyade 6 aylığa ve yıllığa bakmak lazım, piyasa değeri olmuş 9 kusur milyon dolar, daha ne yapacaklar, bedavaya mı verecekler
Yatırımcısına ne kazandırır, kar marjını çok değil %5 den 15e çeksin, alacaklarını tahsil etsin o zaman güzel şeyler olur, diyorum bana 1 yıl yetki versinler bu şirketi hakettiği yere getirmezsem namerdim
Paşabahçe magazaciligin yurtdışında franchising vermeye başlaması da denizli camı olumlu etkileyecektir diye düşünüyorum. Ilk mağazası katarda açıldı.
Her zamanki katakulli, kapanışta bunun göstergesi değil mi? Bu tip yüksek hacimli günlerden hep korkmuşumdur, umarım yanıltır ama, bariz keriz Silkeleme değil mi?
Sayın Ninja
Akıllarınca Endeks kırmızı olunca fiatı 9 tl nin altına getirip tavan seviyesini 10,36 yapıp burdan 500.000 lot çevir şow yap.Kimse yemez kusura bakmayın.Sizin bu tahtada Ağalığınız bitti.Şowunuz buraya kadardı bundan sonrasına Nefesiniz yetmez.O Eskide kaldı meydanı boş bulup At koşturduğunuz günler yok.Ha var diyorsanız aksini iddia ediyorsanız buyrun meydan......YTD.
Kıvırmaya başladın yine
Bundan adam olmaz nedeni de soyledik daha önce izocamin peşine takılmış izocam %40 yükselmiş bu da %20 yükselip geri geldiği yere geri düşüyor şimdi bunda kimse yok elinde yüklü olan vatandaşın da en basitinden faiz maliyetini hesaplayıp koyarsan 16 TL maliyeti var ..dolar maliyet olarak hesaplardan 20 TL maliyeti var ...6 ayda bir %15_20 yükseliş yapar onu da kimse tutturamaz şimdi 6_7 liraya doğru iner 6 ay sonra %15_20 yükselir 5 liraya doğru iner 2011 den beri 28 TL den buralara düşerken bunu yaptı bu kağıt 5 -6 liraya insin o zaman alırız ..hissede hiçbir olumlu beklenti yok kar yok bedelsiz yok temettü yok hep zararlı bilanço var birde üstüne %150 bedelli yapıyor ..5_6 lira aralığında geliriz tekrar .
Sayin luikang eliniz de dencm lotlari var mi
Düşecek diyorsanız satalım bende 2000 lot kaldi
Şaşırdık mı HAYIR.Klasik kıvırma operasyonu.
Demişmiydik, demişdik, keriz Silkeleme mi? Cevabını size bırakıyorum, 500 bin hacim varsa ben korkarım, gidecek hisse bu kadar hacim yapmaz diye düşünüyorum, dünki kapanış, sabah aşağı salması sonra 10,70. İllallah dedirti, 500bin hisse bi kişi de olsa da yine eski hareketleri çekebiliyorsa olması çok garip, ben bu oyunun arkasında iş yatırım var diyorum, bence spek hala güçlü ve tahtaya hakim